divendres, 22 de juny del 2012

Cremant la COCA abans de menjar-la

Aquest Finde és St.Joan, això vol dir beure i menjar més que de costum... i sobre tot la COCA que no falti. Per tant, m'avanço a aquest dies en que suposo que no sortiré o si surto ho faré en condicions pèssimes per culpa aliena... massa menjar i beure no son bons, però que coi!!! de tant en tant s'ha de fer!!!

Desprès de la pallissa del dissabte, i es que ja vaig quedar ben cuit, ja!!!...
a reposar tot el diumenge (platja al matí i arrossada al camp).

Encetem nova setmana, matí de Dilluns tapadot... dubto de sortir, si o no? veig que els núvols escampen, i decideixo deixar-ho per la tarda-vespre. A les 7 de la tarda ja definitivament tanco l'ordinador, em preparo i a les 19:15 ja estic pedalant cap a St.Daniel, tot rumiant si tinc gaires ganes de pedalar o no.
Com costa començar a escalfar!!! i quines ganes s'ha de tindre per sortir tot sol a patir!!!...
Desprès em diuen... tu rai!!!... Tu rai, Que???
Casum l'olla... em mossego la llegua, jejeje.

Be, que ja que surto, doncs fot-li fort!!!
A St.Daniel ja pujo a Torre Gironella per fer el corriol de la Font de les Curculles. Pista de la Font d'en Fita, Font dels Lleons i pujo per la pista del Puig Roca passant pel vell mig de Can Roca. Al trobar-me amb la pista del radar ja agafo el corriol d'apeu i fins dalt a els bancs.
Ara avall... per la pista i camí a Can Ferriol i baixar fins trobar el camí de les dones, el que pujo per tornar a els bancs... i d'aquí, ja pista a Puig Estela, Cala Ferriola i darrer corriol d'apeu fins fer cim al Castell de St.Miquel.
Per baixar, agafo el camí de les pedres i camins-corriols d'apeu, fins desviar-me i anar direcció a Montjuïc, per baixar pel camí de la Sorrera i cap a Sarrià.

Finalment, 27'5Km, 1:50Hr i un desnivell+ de 750mts.


Dimarts, a primera hora del matí obro un correu d'en Joan, i que em proposa d'anar al matí a Rocacorba... a peu, diu!!!
Si, si... a peu, o a trotar... és la seva manera de dir d'anar a córrer per la muntanya!!!
La proposta m'engresca i quedem a les 10 del matí. Sembla que el dia està tapat-tapat... així que sembla el dia perfecte per fer una sortida com aquesta.
Anem amb cotxe fins a Adri i a les 10:25 ja comencem a trotar (com diu en Joan). El ritme... el meu, que no estic per tirar cohets!!! així que tot i que en Joan va tot davant, va pendent de com vaig i em va esperant. Anem per corriol d'apeu... res de marico**des, dic, res de pista!!! Aquest corriol el recordo de baixar una vegada amb BTT a la sortida dels 3 pics de Girona. Res a veure baixar a pujar... i a més a peu!!!
El desnivell és més que considerable, més 600mts amb poc més de 5km. El corriol a talls està molt trencat, amb molta roca... i a cops he tingut d'anar caminant. Tot i així, m'he portat força bé per ser el primer cop, crec. Un cop a l'ermita, sense parar, l'hi dic... "Joan, acabem de fer el cim, No???" Així que seguim aquest petit tros de pista i els darrers metres d'asfalt, per fer cim a Rocacorba, Puigsou, les antenes. Ja hi som!!!
Quina satisfacció. No les tenia totes de fer el cim abans de començar.
55min de pujar, 5'5Km i 650mts desnivell+.

A baixar!!!
Ho fem per on hem vingut... Asfalt, pista i el corriol d'apeu. Hem anat molt millor de baixada. Hem anat força be, fins i tot m'he atrevit a dir-li a en Joan "pots posar un punt més, apreta!!!" i jo tot darrera.
32min de baixada.

En total han sortir 11km, amb 1:27Hr i el desnivell+ de 650mts.
S'ha de repetir, hi tornarem!!!


Dimecres, molt tocat de cames, tot s'ha de dir... fem la sortida entre setmana amb en Quim. Així que a 2 quarts de 7 de la tarda ja pedalem, aquest cop cap a St.Grau i anar a baixar els corriols darrers de la Tramun. Anem fent carril bici fins St.Gregori, hi ha un núvol que ens deixa pedalar amb el sol amagat, això s'agraeix. Poc dura... a St.Gregori ja tornem a tenir el sol davant nostre, així que ens amaguem al bosc i anem fent la pujada entre corriols i pista. Un cop fet el cim, reposem, la fem petar (ja hem fet la feina forta de la sortida)... i ja baixem pista direcció Les Serres, fins a tocar les bústies, on ja trobem el trencant "Can Martí" i ens hi deixem anar, tot seguint la ruta de la Tramun.
Un corriol guapo de baixar, una mica tècnic, que en algun lloc en Quim ha sortit pel costat... sense lamentar res de greu ni lleu... i un altre tram que val més de posar-hi peu... per la resta de molt bon fer.
Arribem a la pista de Can Torrent i un petit corriol molt "punyatero" i tècnic de baixada (un tros l'hem fet a peu) i un altre que ens porta a la pista de la sorrera.
Agafem el corriol de l'esquerra tota vora el ter, el seguim i seguim, i seguim... és llarg i maco de collons. S'hi ha d'anar passant per que no es perdi, al ser tant verd i atapeït es pot anar tapant.
Avui el ter sembla força més alt d'aigua i el cabal més fort. Tant així que travessem el canal i seguim entre canal i riu... fins trobar-nos amb l'aigua als peus per desembassament del canal no podem continuar per aquí. Fem mitja volta, anem a buscar el carrilet i anem fent cap a casa.

Finalment, 41Km, 3Hr i un desnivell+ de 580mts.


Dijous, descans... les cames encara couen del dimarts.

Divendres, surto ben passada la tarda, doncs fot una calor de ple estiu i s'ha d'anar amb compte.
Així que a 2 quarts de 8 em poso a pedalar cap a St.Daniel, Font d'en Fita i pista a l'esplanada, per fer un baixa-puja-baixa i anar a petar a Bicentury. D'aquí, camí de pujada per la torre de llum i fins la pista de Can Mascort. Baixo per anar a trobar la pista de Can Marcó del Clot i quina sorpresa... el corriol d'enllaç està tapat per arbres tallats (un altre corriol que desapareixerà i ja pots comptar en que n'obriran pista).
Be, arribat al camí de Can Marcò, agafo el camí de la Vall Preona i cap amunt per pista i mes pista... fins el Km 7 de la carretera de Els Àngels. La travesso i baixo per els corriols d'apeu fins la Casa de les Figues, pujo a els bancs per corriol i pista a Puig Estela, Cala Ferriola i darrer corriol d'apeu a St.Miquel. Sense aturar-me ja baixo pel camí de les pedres, corriol fins la pista del mur i corriol per anar a la pista principal de St.Miquel-St.Daniel.

Finalment, 2Hr, 31'5Km i un desnivell+ de 750mts.


Salut!!!

dissabte, 16 de juny del 2012

5 cims de les Guilleries. Un repte més al sac!!!

Dissabte 16... i la cita ha estat, com estava previst, la Sortida a fer els 5 cims de les Guilleries.

Porto dues setmanes sense fer gaire res, de veritat!!! ho dic en serio!!!
La passada setmana només vaig sortir a pedalar un dia entre setmana, 17Km per Sarrià, i el Diumenge el Marató 50km de Navata.
Aquesta setmana dos dies entre setmana. Dilluns 31Km a Els Àngels, i Dimecres 18Km per Sarrià.
És o no es "gaire res" ???

Be, avuí... ahiiii avui!!!
Ens a tocat matinar... Ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora (com va dir el "filósofo", crack de l'any), així que a les 6 del matí sona el despertador, però jo ja porto una hora donant voltes al llit, ara em giro d'un costat, ara de l'altre, i per poo a quedar dormit, només he descansat 4 hores, i es que també em va costar d'agafar el son... què hi farem.
A les 6:45 ja soc a casa d'en Quim, carreguem les bicis, passem per davant de casa de l'Edu i els veiem que també estan carregant bicis, així que els esperem un parell de minuts i junts fem carretera a Anglès.
A les 7:30 hem quedat amb la resta dels companys... Ells ja hi son, salutacions i preparar quatre cosetes que tenim feina!!!
Al fons tenim el primer cim, Sta.Bàrbara.

Quina colla!!! En Jordi, l'Albert, en Miki, en Simon, l'Edu, en Jose Antonio, en Quim i Jo.
La sortida promet, amés, el dia acompanya.
Agafem ja el petit tros del carrilet d'Anglès i ja ens endinsem pel bell mig del poble per anar a trobar-nos amb la pista que puja al primer cim de la sortida. Aquest ja el coneixem tots, coneixem la pista de pujar-hi algun cop, i com sabem on anem, tot i ser una ascensió de 700mts, la fem a bon ritme... sembla ser que no tenim en ment la resta de la sortida... més endavant ja patirem, ja!!!
En aquesta primera presa de contacte amb la colla ja veig que n'hi ha que han fet els deures i van forts, molt forts.
Al pla de Llencers, desprès de reagrupar-nos

fem la darrera pujada per la pista de l'esquerra, no puja tant, diuen... jejeje si tot acaba allà mateix, com voleu que no pugi??? jejeje. I tant que puja!!!
Un cop fet el primer cim, ens parem una estona, bebem, mengem, xarrem... sembla que la gent no te pressa!!!
Santa Bàrbara, el primer cim, 1:15Hr. Tot va be, segons el previst.

Seguim amb el pròxim objectiu.
Baixem un corriol amb una mica de dificultat, i seguim per pista... toca baixar, planejar, pujar algun repetjó... En aquestes que no duem ni 1'5km que falta gent!!! L'Edu s'ha quedat tirat... cadena diuen. Només de sentir-ho, que en Miki ja s'enfila pista amunt per anar a ajudar (m'ha agradat, un autèntic biker!!!) Jo he esperat 5min, i com no venien, apa, pista amunt i ja els veis fent operacions a la bici. Sembla cadena, però veiem que no només ha estat aixó... patilla del canvi trencada. Edu, en ports de recanvi??? NO!!!. Doncs company, ja saps que toca... treiem el canvi, escurcem la cadena i la posem fixa al segon plat i pinyó mitjà... i torna per on hem vingut, amb precaució... tens tot el matí!!! jejeje, sense preses.

Una baixa, la resta seguim amb la ruta. Pista amb una vegetació impressionant. Tot molt verd, humid, tupid,... hem estat per on en Serrallonga s'amagava en la seva època. No m'extranya que no el trobessin!!!
A l'esquerra de la pista veiem St.Hilari. El tenim a tocar, però no hi arribarem. Fem un tros de la pista del Sobirà, i ja enfilem camí de pujada a St.Miquel de les formigues (St.Miquel de Solterra). Aquest camí també és dels que pica... com puja. Amés està força, be millor dit molt, concorregut... sembla la rambla!!! Molta gent caminant, algun biker, també... i nosaltres.
A l'arribar al camí d'apeu de pujada, sospesem si pujar (s'ha de fer a peu, arrossegant la bici) 20 a 30min, més la baixada, i decidim que ens quedem sense arribar a dalt de tot... seguirem pedalant!!! Això si, ja es hora de menjar alguna cosa més consistent, així que tirem de l'entrepà i fem un petit esmorzar.
St.Miquel de Solterra, a 100mts del segon cim, 3:30Hr. Anem una mica en retard.

Desprès de recupera forces i fer-la petar una bona estona, toca baixar, per pista... ziga-zaga, ziga-zaga (unaltre cop paraules del "filósofo"!!!)
Fins trobar-nos amb la carretera d'Osor-St.Hilari, lloc de l'avituallament (un parell de marranxes d'aigua) que ens anirà de conya per la resta de la sortida!!!

Un cop reomplerts els bidons i camelbags, poder seguir amb la ruta. Fem pocs metres d'asfalt i ja ens espera l'ascensió al 3r cim. Fem pujada per pista, tot amb la solana a l'esquena.. això ens passarà factura, al menys a mi, que jo i el sol no som gaire aliats que diem. Tot i així vaig pujant bé, amb en Miki i l'Albert. En un tros d'ombra esperem a la resta de companys i seguim pujant. Al poc, en Simon no pot continuar. Arrossega seqüeles de la caiguda del passat dissabte i prefereix no forçar més la màquina. Si dona mitja volta, te la carretera a tocar i baixada fins Anglès.

Una altre baixa, ja en portem dues. La resta seguim amb lo nostre... pujant, pujant i pujant. Cada cop s'hem fa més difícil pujar. Aquesta solana m'està complicant la sortida!!!
Això no s'acaba??? Seguim pujant, ziga-zaga i torna a pujar. Petir replà i tornem a enfilar pujada. En Miki ja ni el veig, i ni em proposo d'apretar per agafar-lo. Aquest darrer tram l'hem fet cadascun a la seva bola (al seu ritme, o el que pugui).
I arribem a les antenes... alguns una mica tocats, tot s'ha de dir. D'altres sembla que encara els queda bateria.



St.Benet, tercer cim, 5:15Hr. No se el que falta, però no anem massa bé, No???
Vistes espectaculars!!! El dia és perfecte!!!

Desprès d'aturar-nos una altre estona, seguim que queda tela!!!
Baixem per pista... desprès seguim baixant per asfalt (masses km pel meu gust).
Fins al coll de Nafré, on deixem l'asfalt que ens duria a Osor, per agafar la pista per pujar al darrer cim exigent. Pugem i pugem... en aquestes que en una ombra, tot esperant al companys, En Jordi s'ha quedat tirat!!!... en Miki està amb ell i jo decideixo anar a donar un cop de ma per si fa falta. Dia de cadenes!!! La cadena s'ha ficat entre pinyons i roda i no hi ha manera de que surti... Ha costat la reparació però finalment s'ha pogut "salvar"!!!
Pugem i ens retrovem amb els companys. En Jose Antonio se l'hi fa tard... i decideix anar per avall, per retrovar la carretera d'Osor i cap a Anglès.

Una altra baixa... i ja en van tres!!! Els que quedem, continuem pujant, ja més tocats i amb ganes de plegar. La calor no apreta massa, però el sol es fa notar molt. Les cames ja couen, les provisions s'esgoten, l'aigua també... Vinga darrer esforç!!!

St.Gregori, quart cim, 7:00Hr. Si que anem passats d'hores, si!!!

Vinga darrers Kms... baixada amb descens vertiginós. Estem a 1090mts d'alçada i amb prou feines 10km hem de baixar-ne 900 !!!
Baixada per pista, molt de pedregam. Mal de canells, precaució a no prendre mal, esperar-nos els uns als altres i... també algun ensurt.
En aquestes, en Jordi que crida... ha reventat roda, i amb en Miki (quin xaval més ben parit!!!) que l'ajuda a canviar càmara. En Quim i l'Albert segueixen baixant, jo els espero, estic una mica avall i no tinc gaires ganes de pujar per aquest pedregam. Al poc que els veig baixar, i TORNEM-HI!!! no pas a pedalar, NOOOOO!!! que en  Jordi torna a punxar!!! ara se l'hi ha clavat un pal al pneumàtic!!!
Vinga, tornem a canviar càmara que sembla que avui no tinguem ganes de plegar!!!

Un cop tot en ordre, seguim baixant, i baixant fins a l'encreuament del camí que puja al darrer cim. En Quim i l'Albert ja hi son, en Jordi va força tocat i s'espera aquí, en Miki i Jo anem a fer el darrer cim!!!

Puig d'Afrou, cinquè cim, 7:30Hr. Ja tenim la feina gairebé feta!!!

D'aquí ja només queda baixar, decidim de fer-ho per pista i no embolicar-nos a fer corriols, dreceres ni trialeres... anem per plegar, que ja es tard.

Finalment, 8:25Hr, 70Km i un desnivell+ de 2300mts.

Gràcies, companys per compartir aquestes estones.
Miki, encantat d'haver-te conegut i... nano, amés d'estar molt, molt fort, ets collonut.
Albert, no tinc paraules, cada dia em sorprens més.
Jordi, Quim, Simon, Edu i Jose Antonio... un plaer de comptar amb vosaltres.


Salut!!!

diumenge, 10 de juny del 2012

Sortida 5 cims de les Guilleries

Per el proper Dissabte 16 de Juny preparo una sortida per les Guilleries.

Tot mirant rutes al Wikiloc, vaig veure aquesta ruta que de veritat fot patxoca!!!
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2864009


Sortida d'Anglès i fer els 5cims...
Sta.Bàrbara - St.Miquel Solterra - St.Benet - St.Gregori - Puig d'Afrou
aprox. 60km, 2400 desnivell+ i 7hores.

Hem quedat a la benzinera d'Anglès, la primera venint de Girona. (on el carrilet travessa la carretera)
Sortirem a les 7:30 del matí. (ser puntuals, 5min. de rigor)
Cal portar aigua, força aigua,... tot i que aniré el dia abans a col·locar unes garrafes d'aigua a mig camí.

Qui serem???
Xevi Comas
Simon
Martí Daranas
Pep Comas
Jordi Jaumandreu
Quim Barral

Aquests, si... No???


Ep... sortida llarga, sense presses i per gaudir-la amb grup.
No sembla ser tècnica, però si que exigent. Molta pista i força desnivell.

Vinga, si algú mes s'hi vol apuntar, només cal tenir lliure el dissabte, ganes de pedalar i de passar una bona estona amb bona companyia.

Podeu comunicar-ho a aquest mateix bloc, o per correu... o si a darrera hora hi voleu venir, ens veiem a Anglès!!!



Salut!!!

Marató BTT a Navata

Avui, Diumenge, hem anat a fer el Marató de BTT Salines-Bassegoda.

En Quim i Jo hi anem des de Girona, i en Pipo i en Nava hi van des de Sta.Cristina.

Hi havia la ruta de 100Km, amb un desnivell+ de més de 2000mts i la "curta" de 50Km amb un desnivell+ de 1000mts. Com no sabem on anem... per assegurar el "tanto" i poder ser d'hora a casa amb la família, ens apuntem a la de 50Km... a les 14:00 ja podem ser a casa, pensem.

Be, to enllestit ben d'hora, a les 7:00 carreguem bicis,... carretera i manta, que ja som a Navata. A les 7:45 ja estem inscrits... saludem a coneguts i companys... i a les 8:00 surten els del llarga. Nosaltres pedalem una mica per escalfar, i a les 8:30 es dona la sortida. No soms gaires, i de bon començament ens ho agafem amb calma, tothom!!! Veig que no es tracta pas d'una cursa competitiva... anem a gaudir de la ruta per els paratges de l'Alt Empordà!!!
Comencem pedalant amb el grup de davant... entre els 15primers. Jo vaig amb en Quim i farem tota la ruta junts, en Pipo amb en Nava van més endavant que nosaltres tota l'estona.
La ruta es tracta de seguir el GR vermell50 o negre100 i no està marcat en cap lloc... així que s'ha de vigilar a no perdre's. S'ha de dir que en algun punt més conflictiu que d'altre, la organització hagués fet be en marcar o posar alguna persona per assegurar de no perdre's.
Molta pista... molta i molta pista.... però molta pista. Paratge i entorn molt maco.
Un parell d'avituallaments que alhora han estat de control de pas, suficients.
Una visita turística a l'ermita de Sta.Maria de l'Estela, s'ho val la pena de fer-hi una aturada.

Asfalt final, de passat Lladó (Can Marca) a Navata, que m'ha sobrat... suposo que no hagués set difícil de fer alguna tornada alternativa per camins o algun corriol entre granges i camps.

Finalment, 2:40Hr, 44'3Km i un desnivell+ de 980mts.
Posicions d'en Quim i Jo... 10 i 11.


En Pipo i en Nava no els trobem a l'arribada... i ja penso que s'han perdut!!!
Hem tingut temps de netejar bicis, menjar la buti i fer-nos una dutxa, que passat una estona més, encara... finalment han arribat després de fer no se quantes voltes perduts per l'Alt Empordà!!!
Res, una hora més de pedaleig i més de 10Km d'afegitó!!!

La ruta d'avui no era difícil el perdre's... ens ha pogut passat a tothom. Fins i tot nosaltres ens hem deixat de fer l'únic corriol de la ruta que hi havia... Casum l'olla!!!

El trofeu de regal, molt original.
La buti, boníssima i... com a casa, ens hem "xucat" el pa amb tomàquet nosaltres mateixos.

Ara que hem acabat (11:20), ens ha sabut a poc!!! ara ens apenedim de no haver fet els 100Km... Un altre any serà!!!




Salut!!!

diumenge, 3 de juny del 2012

TramunBike 2012, Suor, Patiment i... Satisfacció

Així es com defineixo la meva 2a participació en la TramunBike.

Avui Diumenge, amb en Dani i en Quique hem quedat per anar a fer la Cursa per excelència de les contrades Gironines, que tot corrioler no pot deixar de fer... i que un cop l'has tastat necessites repetir de tant en tant.
Hem quedat que ens portarà la Rosa amb el cotxe i així estalviem de pujar a recollir-lo després o l'endemà. Així que a les 7 ja passo a recollir en Quique i a les 7:15, a Bescanó en Dani i en Pablo que farà la TramunRun i el deixem a l'Hostal del Fang.
A les 8 arribem a Les Preses, recollim dorsals i poc temps per preparar les bicis i nosaltres, que ja es dona el tret de sortida.


Tot i anar just de temps, n'hem tingut per saludar a algun company, Carlos Teodoro, Lato,... i fer-nos alguna afoto, aquí d'esquenes en Jordi Mont del "Matxacuca",...





El dia amenaça pluja... si triguem massa a fer la cursa tenim molt números per fer-nos una bona remullada, així que val més còrrer un punt més i a veure si ens ho estalviem.
De bon començament volia sortir apretant el ritme, doncs a l'arribar a dalt de Xenacs no volia trobar-me amb el tap que vaig trobar l'any anterior, que aquell corriol es pot fer perfectament damunt la bici.
Així que tot i sortir al darrera de tot, recta d'asfalt i "gas!!!". pujada a Xenacs i corriol de pujada, on tot i que molta gent l'està pujant a peu, demano pas i em deixen fer molta part del corriol damunt la bici. Després ve la baixada per les lloses de pedra, aquest any estan seques i les puc fer totes sense baixar de la bici, tot i que sento com en una d'elles se'm destalona el pneumàtic del davant... jo segueixo, a veure si el líquid tapa... i sembla que si, però a la poca estona, a l'anar una mica baix d'aire... un altre cop destalono el mateix pneumàtic... ja és mala llet!!! així que em paro a fotre una mica d'aire a la roda, i aguanta, però a l'estona, ja veig que la roda del davant està feta un "ou". No se si m'he carregat la llanta o només es el pneumàtic destalonat... però tot i quedar-me 55km pel davant i repensant-me si seguir o no... coi que la Tramun és un cop a l'any!!! així que segueixo, que vaig prou be fins ara.
He fet tot el que queda de cursa vigilant més del compte la roda del davant, però m'ha deixat continuar.
Tota la resta ha estat un gaudir de corriols, i més corriols i més i més!!! Que ben treballada està la Tramun!!!, que sec que està el terra avui i que be que s'hi corre en aquestes condicions. Avituallaments on cal i amb tot el que cal. La gent que col·labora, collonuda, i la que hi participa... millor encara.

He parat a quasi be tots els avituallaments per menjar, beure i recuperar... que la cosa va per llarg.

No se que més puc dir d'aquesta Tramun... i es que el meu cos i el cervell, encara està recuperant-se per assimilar tot el recorregut i tot aquest gaudir de corriols... 65km durs, molt durs, però que han estat molt gratificants en tot moment i més a l'arribada... sa i estalvi!!!


Ahhh... si!!!
Que la gent baixa que te cagues!!! Jo no es que baixi malament, crec, però tinc molt per millorar.
I que pujant m'he trobat molt bé. En moltes pujades que la gent anava a peu, jo les he fet amb la bici... no totes, però deu ni do les que he fet...

Finalment, 65,72Km, 5:57 i un desnivell+ de 2070mts.
He complert les meves expectatives... tot i ser més "llarga" que la de l'any anterior, he pogut fer-ho amb menys de 6 hores. Satisfet!!! 40min. menys que l'any anterior.
La posició, segons la classificació provisional...
una discreta 152 de 450 (335 finisher's).
(i es que hi ha gent molt, molt preparada!!!)

Poc després, arriba en Dani. (172, 6:23)

I una mica més en Quique (266,  7:06), que l'ha enganxat la pluja a Vilanna i ha fet una bon tros remullant-se.
Jo ja no hi era, i no t'hem pogut fer cap "afotu" de l'arribada... un altre dia serà.

Gràcies, Rosa, per haver-nos fet el favor de portar-nos a Olot, i per aquestes fotos que ens ha fet.



*****************

Des de el Km 10 aprox, baixant de Xenacs, i després de desllantar el pneumàtic de la roda davantera per dos cops, he fet la resta de la Cursa amb aquestes condicions...
(Podeu veure un petit vídeo)


No es cap excusa per haver-ho fet millor, però si que he estat una mica més patidor del normal i en alguna baixada m'ha fet més d'un estrany.
L'he desmuntat, he alineat la llanda, però està be... ara be, el pneumàtic a quedat deformat i no te reparació.
Ara em toca reclamar la garantia de la botiga/marca, No???.



Salut!!!

divendres, 1 de juny del 2012

Decidit... a per la 2a Tramun!!!

Aquesta setmana, finalment m'he decidit, al veure inscrit a en Dani, doncs que que coi,... anem-hi aquest any, també.!!!
Per anar preparant el tema, doncs deu ni do el que ens tenen preparat aquest any, toca "castigar" una mica les cames per que donin el que hagin de donar en aquells moments on més falta farà.
Així que, si be no vaig poder fer res ni Dilluns ni el Dimarts, Dimecres vaig fer una ració doble. Al matí, una mica d'hora, 8:20, me'n vaig a còrrer una horeta, per la muntanya que tinc al costat de casa. Asfalt fins  el col·legi Montserrat i ja pista i corriol de pujada al Golf Girona, tornada pel mateix corriol, pista i corriol per darrera del Col·legi, pujo el turó de 30mts i baixada (dels carretons) d'asfalt i cap a casa.

10'6Km, 1:02Hr, 170mts+ (ritme 5:51mim/km)

A la tarda, amb en Quim, sortim amb BTT, tot i que el cel no promet aguantar i ens la juguem a fotren's una remullada, a les 18:15 anem cap a St.Miquel, que sembla més net de núvols. Tot parlant, ens arribem a Els Àngels o fem un baixa/puja a Celrà???
De moment, pugem per St.Daniel, i pista del radar, els Bancs i Puig Estela. Aquí decidim la segona opció... m'anirà be per fer un reconeixement a un parell de corriols, i com en Quim sempre fa d'un i em fa costat, doncs apa som-hi. Baixem un tall de pista direcció a la Casa de les Figues, i girem a l'esquerra per fer un camí fins la pista de Cal Dineret, on a quasi les acaballes d'aquest camí hi ha un corriol que han obert ara fa pocs dies (el vàrem veure el darrer dia amb en Quique) i ens endinsem en ell. Per corriolaires com jo... Collonut!!! Baixa i puja tot corriolejant i tornem a la pista de Cal Dineret. Un més anotat i de obligatorietat pas!!!
Seguim aquesta pista uns metres direcció a Celrà i recordo que el passat Diumenge es va fer una cursa de còrrer de Celrà i passava per aquí per enllaçar amb els corriol de la Font de l'Alau... així que anem-lo a seguir!!!
Agafem aquest camí que baixa fins una torre de llum, i fem un corriol que es va obrir per aquesta cursa, on fer-la amb bici és un pel complicada, però res, fem el que podem i el que no a peu. Un cop a la torre de llum, ja agafem uns metres de camí i ja fem el corriol de la Font de l'Alau... llarg, net, maco, amb pedres i alguna llosa molla... tot el que ha de tenir un corriol!!!
Arribem a Celrà tot fent algun corriol més, i ara ja si, pugem a St.Miquel per la pista de la Font del Borni. Una pista que puja força dreta, però que he de dir, per pujar a St.Miquel, quina més o quina menys... totes les pistes piquen!!!
Un cop al castell, ens tapem que amenaça pluja... una pluja que ja no ens ha deixat fins arribar a casa. Una bona remullada, per pillar el que no tenim... un refredat.

Finalment, 31Km, 2:38Hr i un desnivell+ de 750mts.
un Dimecres Complet!!!


Dijous, a la tarda disposava d'un parell d'hores, però no més. Fotia molta calor per sortir abans de les 6, però m'he decidit a anar per Sarrià i agafar llocs més tapadets. Així que a les 5:40 em poso a pedalar, pujant pel Col·legi Montserrat, baixo a la Riera d'en Xuncla, travesso i pujo per camíns, faig algun corriol, però la calor segueix apretant. Res que calor per calor, decideixo anar fins Rocacorba. Sé que no tinc prou temps per fer el cim, però aniré fent i fins on arribi amb una hora, donaré mitja volta i a tornar.
Faig algun corriol per Can Joan Gros, i pista a St.Medir. Ara toca fer asfalt "carreteru", de St.Medir a Montcal i Adri, on ja agafo pista fins el trencant de Biert-Rocacorba.
Aquí es on he arribat amb una hora, no em puc entretindre massa, tot i que algun corriol si que podré fer. Així que pujo un 500 metres de la pista de Rocacorba i ja agafo el camí i corriols de l'Open de Canet del 2011 (era de pujada, jo el faig de baixada)... Acollonant!!! una mica acollonit, també, doncs tot sol amb el temps força just i per aquest camí-corriol... tota una aventura!!!
Un cop arribat a la pista, ja més tranquil... un altre cop agafo l'asfalt d'Adri a Montcal i St. Medir, on busco un corriol que em va ensenyar en Joan Molas (BTT orientació), fins la pista de St.Medir a Can Joan Gros, corriol de baixada i camins i pista... Riera d'en Xuncla i Col·legi Montserrat.
Vaig be de temps i em sobren uns minuts, així que pujo el camí-corriol fins el Golf i baixada d'asfalt fins a casa,... just a l'hora.

Finalment, 35Km, 2:08Hr i un desnivell+ de 830mts.


Divendres... avui s'ha fet la Cursa de Policies de Salt. Ja hi vaig anar l'any passat i aquesta no me la volia perdre!!! 7'5Km de còrrer, per pista planera de les deveses de Salt. Molt maca, força gent, Marxa i Cursa, Samarreta de regal, Butifarrada i beguda per tots els participants, i el millor en aquests esdeveniments,... gratuïta!!! jejeje.
Anava sol, tot i que en Dani em va dir que hi anava també, però no l'he vist fins l'arribada.
Es dona el tret de sortida, i el ritme és força alt per a mi, tot i que intento d'aguantar-lo... i sembla ser que ho aconsegueixo. Tota la cursa he tingut a un grupet a pocs mts davant o darrera. Anaven a un ritme molt bo i m'ha servit per poder aguantar aquest ritme. Fins el Km.5 he anat be, però el 6 i el 7 els desitjava més aviat que no pas tard, així que seguint amb aquest ritme, hem anat fent aquests darrers km i acabant amb un temps molt bo, per les meves aspiracions... 33min (1min menys que l'any 2011) !!!
Ritme de 4:27min/km
El primer ho ha fet amb 25min,... Com es fa això??? Quina penya!!!

A l'arribada ja he pogut saludar en Dani, en Xevi Mir, en Jordi...


Ara he de fer bondat per Diumenge... La Tramun!!!
Demà, si surto, sortiré a estirar i no gastar.


Salut!!!