dijous, 17 de gener del 2013

Aquest any costa arrancar!!!

Deu ni do com em costa d'arrancar aquest any. Si un dia es per feina, l'altre se'm fa tard i quan me'n adono es fosc, que si em fa mal el genoll... vaja que he fet mes el ronso que no pas altre cosa.

Tot i així, tampoc he estat "quiet" que diem, ara be, com estic acostumat a dia si, dia també (esport)... doncs que quan fa un parell de dies que no toco la bici per mi que sembla com si fes una eternitat.
Aquesta primera quinzena de Gener, després de la inicial del dia 1 "Sortida del SOL"...

Dijous dia 3 una sortida a St. Miquel amb BTT, al meu ritme.
27Km, 2Hr i un desnivell+ de 600mts.

Dissabte 5, diada d'excursionisme a St.Roc de la Barroca.
9Km, 3:40Hr i un desnivell+ de 540mts.

Diumenge dia 6, Reis, surto a pedalar amb en Quim. El previst era fer un parell d'hores per Sarrià, avans no vinguin les pluges, per estar prop de casa i localitzables. Així que només portem 30min i ja truquen en Quim... tenim mitja hora més i ell ja va cap a casa... jo decideixo fer un puja/baixa a St.Miquel, a veure si cremo els turrons!!!
29'5Km, 2Hr i un desnivell+ de 625mts.

No he tornar a fer res més fins Dijous dia 10, que ha estat quan he penjat el telèfon a mig matí i he agafat la cannondale per anar fins St.Daniel, Bicentury, Can Mascort, Vall Preona, quasi-quasi Els Àngels, i cap avall no sense avans passar per St.Miquel.
33'7Km, 2:10Hr i un desnivell+ de 800mts.

Dissabte 12 seguim amb l'excursionisme. I es que hem d'aprofitar aquests dies de "primavera avançada" en ple hivern... Qui ho diria!!!
Aquest cop a estat La Mare de Deu del Mont. Un lloc que quan hi has pujat un cop, no t'en pots estar de tornar-hi, sigui en bici o a peu... Val la pena repetir-ho tants cops faci falta!!!
12'3Km, 4:40Hr i un desnivell+ de 800mts.

No ha estat fins Dimecres, que he pogut lliurar-me de la feina... si, ben tocades les 6 de la tarda que preparo els llums, la cannondale i ganes que no en falten... cap a St.Miquel, un puja/baixa per treure'm el "mono".
1:25Hr, 23'3Km i un desnivell+ de 475mts.


Des que faig les sortides excursionistes per la muntanya... que em resento del genoll. Això em preocupa, tot i que sembla ser unes petites molesties, espero que no vagi a més.
Els dies que he sortit a pedalar, no me'n he resentit, però m'ha costat molt... no se si es que no estic prou motivat, si es que con menys surto més em costa o si li dono la culpa a que fa 15 dies em vàren treure sang i de retruc el ferro m'ha baixat... no se...
La propera setmana tinc prova d'esforç. A veure com em troben!!!

Be, el que compta es que segueixo fotent-li, i fent el que m'agrada.



Salut!!!

dimarts, 1 de gener del 2013

1a Sortida del Sol

El títol l'hi escau... anomenada així en un comentari anterior pel meu amic Quique.


Així es veia la sortida del Sol aquest primer d'any.
Aquest cop si... a costat però hem arribat abans no sortís i hem pogut gaudir dels primers raigs de la seva llum.

Després d'una nit llarga... si més no, la que juntament amb la meva família i companys ja fa anys l'allarguem i estirem per fer d'ella la més llarga de totes... amb un bon sopar, campanades, xerinola + tertulia per intentar arreglar el mon, ball, beure, xocolatada+xurros... arribem a les 6 de la matinada.

En Ramon, un company d'escola... i quan fa d'això??? jejeje. Quantes ganes tenia de compartir sortida!!! Segur que en repetirem moltes més!!!
Doncs, com deia, en Ramon ens espera a St.Pere a les 7, així que poca estona per repensar-se, (la Rosa ja que jo ho tenia molt clar) de si acompanyar-me o no en aquesta petita aventura. Finalment per voluntat pròpia ;-) que consti en acta... jejeje es vesteix amb no se quantes capes de roba i Vinga Som-hi!!!

Comencem a pedalar i de seguida ens adonem de la bona temperatura que fa, no fot gens de fred!!!
Arribem puntuals a St.Pere, i en Ramon que ja hi és. Esperem 5min de rigor per si algun "llempat" més s'hi engresca (il·lusos de nosaltres, jejeje) i comencem, que tenim feina!!!
Anem amb temps, així que podem enfilar pel camí de les Dones, pujada més llarga, però alhora més suau.
Amb en Ramon la fem petar tota l'estona... tenim moltes coses a dir-nos... i moltes que ens han quedat per dir, es clar.
Rere nostre, la Rosa... amb algun renec que altre i per dins, maleint el moment en que ha pujat a la bici i decidit acompanyar-nos... jejeje. Tranquil·litat, que tenim temps... anem fent que hi arribarem.
Quan som a Puig Estela, ja s'ha fet de dia, clareja i el sol no trigarà en sortir. Seguim per Cala Ferriola i darrera pujada de la pista al Puig de St. Miquel, on ja hi veiem gent que està a la torre per tal de fer el mateix que nosaltres... veure la sortida dels primers raigs de Sol del primer dia de l'any.

Abans però, un parell de fotos per immortalitzar aquest moment.

  


Ara, la Rosa es quan valora la decisió i es on s'adona que ha fet be de triar en acompanyar-nos...
I TANT!!!


Desitjar només a TOTS un MOLT BON ANY 2013...
i que si més no, sigui de bo com a estat aquest que hem deixat...



Salut!!!