diumenge, 21 d’abril del 2013

Cursa BTT Vall del Terri

Es de les primeres curses en que em vaig iniciar a la BTT, ara deu fer uns 5 anys, des de llavors no he tornat a fer-la, uns anys per la pluja i d'altres ves a saber !!!

Aquest any si que si... tot i que vaig prendre'm la setmana una mica mes relaxada,
Dimarts 16, un pitiiiit tast de la ruta de St.Jordi Desvalls, des de Sarrià, en el que em van sortir 2:15Hr, 39Km i 375mts+
Dimecres 17, amb uns companys del Club Sarrià, un puja/baixa per St.Miquel, 2:45Hr, 26'8Km i 825mts+

Però ahir, Dissabte 20, igual em vaig passar una mica... anat a fer la Sortida de St.Jordi Desvalls, clar des de Sarrià de Ter... 5:15Hr, 63Km i 875mts+
Amb la companyia d'en Martí, Simon, Pep, Albert i Miki, i amb la que va ploure el dia abans... vàrem trobar molt de fang!!!


Amb petites molèsties al peu esq., m'he llevat avui Diumenge igualment a les 7:30, desprès de no passar una nit gaire bona, tot s'ha de dir. He descansat poc, però poden més les ganes!!! i com se que els companys Edu i José Antonio van a la Cursa de Cornellà... Apa, som-hi!!!

A les 8:15 arribo, m'inscric ràpidament, saludo el crack Xevi Ferrer (Radikal Bikes) i en Quim Pujiula (Desfrenats). També en Carles (Cromoly), organitzador.

Una mica de temps per escalfar i fer un parell de fotos

Fotos de l'Edu. Gràcies.

"Petardassu" a les 9:30 i com totes aquestes marxes populars... GAS!!! i marcon l'últim!!!

He intentat anar amb el grup del davant una estona, però coi, aquests son molt per a mi... "muxo maxo" i un nivellàs impossible de seguir, per a mi.
Tot i així, he aguantat el tirón primer, el tirón segon, el corriol primer, el corriol segon... jejeje entre els 30 primers. Algun avançant i avançant-ne algun altre jo, però a mida que la cursa anava passant, els quilòmetres caien... jo amb ells m'anava desinflant. Potser estic pagant la sortida d'ahir???
El cas es que les cames estaven a punt de dir prou. M'han avançat uns quants bikers... el coco donava voltes... he intentat menjar una mica, beure, però la darrera mitja hora s'ha fet llarga. Sort que coneixia una mica per on estàvem i podia anar reservant algo per quan més ho necessitava.

Avui ha estat un gaudir de corriolets, en alguns llocs una dificultat extrema per lo de "popular", però que com sempre, on la bici no passa, que hi passin les cames!!!
Molta pista trenca-cames. Puja baixa constant, que amb un ritme un punt més del que hi estàs acostumat, es per acabar ben trinxat!!!

Ruta ben senyalitzada al començament, però manca de senyalització en lloc en mig del bosc. Molta cinta per marcar, i poc guix he trobat en la ruta.
Tres avituallaments (en els que no he parat) però ben situats.
De regal, una samarreta o una tovallola, a escollir.
Bona organització, i una butifarra boníiiiiiiiissssiiiiiiimmmmmaaaaaa!!!


Finalment, 2:01Hr, 33'7Km i 840mts+.
Posició 39ena. de 110 participant a la volta Llarga
A 19min del primer classificat, Xevi Ferrer.
Satisfet, una altre cursa acabat sencer i amb bones sensacions!!!

Pulsacions: mitjana 173, màxima 190.

Apunt per tornar-hi l'any vinent!!!


Salut!!!

diumenge, 14 d’abril del 2013

Marxa BTT de Crespià 2013


Des de la darrera entrada al bloc (1 d'Abril), només he parat 3 dies.
Dimecres 3,       2Hr, 35,12Km i 550mts+.
Dijous 4,            2Hr, 46Km i 240mts+.
Divendres 5,      3Hr, 39'5Km i 515mts+.
Dissabte 6,    2:20Hr, 40'7Kkm i 580mts+.
Dimarts 9,     2:23Hr, 56Km i 300mts+.
Dimecres 10,     2:30Hr, 35'5Km i 670mts+.
Dijous 11,            2Hr, 35Km i 534mts+.
Divendres 12, 2:30Hr, 37Km i 625mts+.
Dissabte 13,         2Hr, 54Kkm i 250mts+.

I el més important... em segueixo trobant be!!!


Diumenge 14...


Avui podia anar amb el club a fer una sortida llarga per les Gavarres, de ben segur que s'ho hauran passat de conya... però finalment he decidit anar a fer una cursa amb BTT.
La Marxa de Crespià.

Ara ja fa... be, fa força que no vaig a una cursa amb btt... i la veritat, que ja va sent hora de posar-me a prova amb nivell de cursa, res a beure amb les sortides que pugui anar fent setmana rere setmana, sense desmerèixer res... sinó que es un altre manera d'agafar la bici i donar-li als pedals.

A les 7:30 em llevo, amb temps més que suficient. Arribo a Crespià a les 8:35, i faig la inscripció en un plis-plas... ha estat un vist i no vist.
No pensava que seria una marxa amb gaire gent, però ja m'ha sorprés a l'arribar que per la hora deu ni do... serem forces i el nivell... com totes les marxes, de verano azul, ja pots comptar!!!.

La sortida és a les 9:30... cosa que he tingut temps per poder escalfar una mica les cames, preparar el "coco" i menjar una mica. Puntualment "petardu" per donar la sortida... GAS a la burra!!!, amb els pedals, es clar.
Ben col-locat entre el grup davanter d'inici, però aquests del davant son molt per a mi... i mica en mica s'envan i s'envan. Amb un grupet anem fent amb molt bon ritme. La ruta sembla ser molt machacona, a velocitat d'infart, amb un puja/baixa constant. Pista ràpida, corriols per gaudir, ritme molt alt... i sento que vaig cada cop més i més cuit. Però sembla ser que em trobo prou be, i vaig aguantant-lo millor del que em pensava... a veure si puc seguir així fins el final.
Portem uns 10 km, i demano un noi de l'organització si n'han passat gaires davant meu... i em diu que 7 o 8... igual (penso) fins i tot 10 o 12 segurs, no pot ser que vagi tant endavant. Ostia, estaria be d'acabar una cursa entre els 10 o 20 primers. Això m'anima.

Segueixo fent la marxa al meu ritme junt amb un biker que fins acabar hem estat davant/darrera tota l'estona. Algun ens va pillant... doncs com sempre, els de darrera apreten, i els de davant no afluixen, tot i així seguim fent. Hi ha hagut una estona que l'he perdut tot darrera, i he anat fent tot sol, però al Km 15, aprox. noto la roda del davant que ha perdut pressió d'aire, intento de continuar, però tinc de parar finalment per donar-li pressió, sinó em pot passat algun ensurt.
Mentre que dono aire  a la roda, em passen 3 bikers, cosa difícil de portar mentalment, ja que no se si la roda podrà aguantar fins acabar la cursa. Amb la pressió que li correspon, continuo la cursa... fins avançar 1 dels bikers... continuo i arribo a contactar amb un company desfrenat (Quim Pujiula), i amb ell hem "anat fent" ja fins a Meta.

A l'arribada, la fem petar amb en Quim i saludo els del Club Sarrià, doncs he pogut veure de primera mà el nivellàs que tenen algun d'ells i casum l'olla, com hi van!!!

També tinc una "sana" satisfacció de veure que hi ha poca gent esperant... això vol dir que potser si que he acabat be.
Miro la classificació... i 12ena, pendent de confirmació. Coyongs... quin gustàs!!!
Estic feliç com un tornavís (com diria el company Lato).
Surto sencer de la primera cursa i amés estic satisfet de mi mateix per com he anat i com he acabat.

Finalment, 1:44Hr, 30Km i 664mts+.
Vel.mitja 17'3Km/Hr
Pulsacions: Mitjana 171, Màxima 188

A 19min. del primer classificat.


Tret d'un parell de corriols amb repetjons impossibles (per mi) de fer pedalant amb les cames cuites com portava, la resta m'ha semblat perfecte. Molt bona senyalització, un parell d'avituallaments (que no m'hi he parat), bona organització i finalment una botifarra collonuda i una bossa de regal amb mel i 4 anous.

Primer any que hi participo, i que de ben segur no serà pas el darrer.


Salut!!!
Xevi.

dilluns, 1 d’abril del 2013

Tute tute... rostida dels 47

He exprimit ja els 47.!!! Ja no em donem mes de sí.
A mesura que passa el temps i un es fa gran ("oju"... gran no pas vell!!!, encara) volem allargar més i més els dies... que tot vagi una mica mes poc a poc, si mes no. Però tot segueix el seu ritme...

Els darrers dies han donat molt de si. He sortit força a pedalar, em segueixo trobant molt be damunt la bici, i des que tinc "aparcat" el tema del còrrer... no em retenteix-ho de cap genoll (això pinta bé).


Amb en Quique, quedem el Dijous 22 a 2de10 a Fontajau. Agafem carrilet fins Bonmatí, pista i camins fins tocar Amer i ens parem per menjar alguna cosa. Seguim fins St.Climent d'Amer, Les Serres, corriol (que no falti) de la Tramun del 2011 fins Casademont, pista i carril bici de St.Gregori i cap a Girona.
53Km, 3:30Hr, 475mts+
Una sortida per rodar i anar agafant forma.

Amb en Martí, Simon i Pep Comas el Dissabte 24 quedem a St.Josep a 2de9. Rodem per carrilet fins Llambilles i ens endinsem a les gavarres pujant per sota de St.Cristòfol... amunt, amunt fins el Coll del Matxo Mort, seguim fins quasi a tocar Els Metges, Sta. Pellaia, Montnegre, Llambilles i carrilet fins a Girona.
68 Km, 4:45Hr, 1050mts+
Una ruta llarga, amb bon desnivell i un ritme de bon entreno.

No és fins aquest Dijous que torno a agafar la bici per fer una sortida "cremadora".
De Sarrià a Girona i carrilet a Cassà... i apa gira cua i cap a Girona i Sarrià.
42Km, 1:45Hr, 200mts+
Bona rustida de cames.

Divendres quedo amb l'Edu... "no se que farem", però segur que surt una ruta maca.!!!
A 2de9 quedem a casa meva i comencem suau fins St.Daniel, camí de les dones, corriolet de Can Pol per agafar la pista de sota i la nova que han obert fins la Casa de les Figues. Seguim per pista i camins per sota Cal Dineret, cala Ferriola i Castell de St.Miquel.

Gràcies Edu per la foto
Res, que seguim i cap avall que fa baixada,... però a Celrà, per tornar a pujar a St.Miquel. Aquestes pistes de Celra-St.Miquel piquen... i molt. Les pendents son més pronunciades, i arribes a dalt força cuit. S'han de fer mes sovint!!!
Res que continuem de St.Miquel cap a can Pol per allargar una mica mes la sortida i ara ja si que baixem a St.Daniel i cap a Sarrià.
38'3Km, 3Hr, 920mts+
Ruta més llarga del que esperava fer l'Edu... es el que te pedalar amb companyia, l'un estira l'altre i acabes fent més del que faries sortint sol.

Dissabte surto sol... quin "peligru"!!! Tinc en ment rodar fort i fer molt desnivell... sense ruta determinada, però amb moltes ganes de fer quilòmetres.
De Sarrià a el Pont Major i sense a penes escalfar que començo a pujar per el camí de la Sorrera a Montjuïc. Travesso la variant i decideixo pujar per la pista més dura que conec, la pujada de la Mort.
Pendent de més d'un 20%, plat petit i molinet amunt, amunt!!!
St.Miquel, cala Ferriola, can Pol, pista de sota la carretera de Els Àngels, corriol Open de Quart de baixada, pujada a can Viola i pista fins Els Àngels. Menjo i cap a Montnegre per pista. Segueixo una pista fins la creu de ferro i torno amunt cap a Montnegre. Una altre pista cap a el Celre, torno a pujar fins can Mascort, i mes pista fins can Pol per ja anar de baixada a St.Daniel i cap a caseta!!!
46'5Km, 3Hr, 1225mts+
Bona rustida de cames.

Diumenge fem una costellada a St.Cristòfol amb part de la família. No m'ho penso dos cops que carrego la bici i així aprofito per pedalar una estona... abans d'ajudar en el que pugui.
A les 11 del matí surto a fer un "voleio" pels voltants de St.Cristòfol... pujo per pista fins el Puig de Bou, baixo per un altre camí fins Llambilles, pujo a St.Cristòfol, agafo un corriol de baixada per anar a pujar per el camí que he baixat i que pica de nassos (per no dir c*llons). Altre cop al coll de Bou, cap avall que es hora de cuinar, menjar i fer tertúlia.
17'35Km, 1:24Hr, 575mts+
Sortida curta però intensa.

Ja 48!!! com passa el temps.


Salut!!!