dilluns, 10 d’octubre del 2011

He tornat a fer la Volta Llarga de Sarrià 2011

Be, doncs ja que tenia previst de repetir la ruta, així ha estat i amb en Quim, en Tomàs i en Pep, ales 8:30 del matí hem anat a fer la volta llarga de la Cursa de Sarrià 2011.
Avui ha estat un dia en que els bikers se'ls ha donat per anar a fer aquesta ruta. Sol passar que en els següents dies d'una cursa, aprofitant que encara està la ruta força marcada, qui mes qui menys prova d'anar a fer aquella ruta que no ha pogut fer en el seu dia, o sigui per repetir en altres condicions que no siguin les de competició.

Ens hem trobat amb un grup de 6 bikers, en Carles Jimenez "BiciOci" i els seus companys, que anàven a fer la curta. Hem coincidit en quasi be tot el trajecte i la veritat que tant nosaltres com ells, ens hem agafat la ruta en plan sortida, es notava en l'ambient... tot i que en alguna pujada he exprimit una mica els pistons i m'he matxacat una mica les cames, que ja toca entre baixada i baixada. jejeje.

En tomàs ens ha deixat avans d'acabar la volta curta, i nosaltres hem continuat.
Quan duiem 25 Km en Pep ja demanava l'hora, i en Quim, que avui estava una mica tocat (refredat), l'ha anat fent costat i empenyent-lo per tal d'acabar dignament la ruta.
Jo en les pujades m'he anat exprement més i més per tal de fer una bona sortida i notar les cames calentes.
Tornant de La Mota, he canviat un tros del trajecte, per evitar d'agafar la bici a coll en un corriol i una pujada que no es ciclable, així hem pogut acabar la ruta mes còmodament.

Finalment la ruta ens ha ocupat 4:15Hr i hem gaudit molt de l'estona i companyia.

Aquest Dimarts, amb en Quique, hi ha previst de fer el Turó de l'Home... però des de Girona i de tornada, agafar el tren a St.Celoni. El primer intent ens va deixar a pocs metres del cim, i aquest cop l'hem d'aconseguir!!!

Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada