dissabte, 1 de març del 2014

Sortida del Club i algú més.

Després de passar una setmana atrotinat i sense poder pedalar... es el que te aquest temps, fa calor, fot fred, t'abrigues, sues, et desabrigues i ja has llepat!!!

Be, doncs que avui hem fet una sortida amb força èxit, diria jo.



Ahir no les tenia totes, però aprofitant les noves tecnologies (be de noves ja no tant) whats per aquí, whats per allí... avui ens ajuntem 11 bikers amb ganes de pedalar, Xevi, Jesus, Xavi, Joan, Reynolds, Josep Maria i Jo del Club Sarrià, en José Antonio, Pere i David que venen de St.Julià i en Martí de Salt.
8:30 ens trobem a la Cope la majoria, i a les 8:45 amb la resta a Fontajau.

Comencem a pedalar per Fontajau, ja que em escalfat vinguen de Sarrià i els altres de Salt i Bescanó, que millor que pujar el turó de l'hospici i fer corriols per anar agafant temperatura. Comencem be, rebentón de bones i primeres. En 10min en David que arregla la roda i tornem-hi, hem tingut temps per fer-la petar una mica, això també es d'agrair.
Anem a Darrera Grms.Sàbat per corriols de Sarrià i més corriols per sortir al cementiri de Taialà i entre camps de pomeres (be pereres, millor dit) que ens anem a zona de St.Gregori.
Aquí em fet una zona de corriols que vai fer fa un parell d'anys i que hem gaudit d'alló més. No es massa exigent, però com dic sempre, tot depén del ritme que un s'imposi.
Una zona que sembla ser ha agradat molt a tothom... i que de ben segur repetirem.




Be, després de fer una parada a la Alzina centenària (no voleu dir que es mil·lenària?) i aprofitar per menjar una mica i fer 4 "afotos", travessem St.Gregori i planegem força estona fent ziga-zaga a bon ritme fins Bescanó.

Reomplim bidons d'aigua, i fem un petit tall de la 7ermites, amb afegitó dels coneixedors de la zona, Reynolds i Martí. Un regal de corriol de pujada, per estalviar pista... molt millor!!!
Entre un i altre corriol de la zona, el temps ens apreta, però decidim continuar junts i fer fins St.Roc, passant per La Miquela, es clar, jejeje.
Un Cop a St.Roc, corriol de rigor de baixada i anem a buscar el carrilet per tornar cap a casa.

Finalment, a sortit una molt bona ruta, sense massa desnivell, amb un ritme força "alegre" i amb una companyia collonuda!!!

A la una del migdia, TOTS A CASA!!!
(pam més, pam "menus", no? )


Fins la propera, Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada