diumenge, 18 de desembre del 2011

Sortides de Festes


Ara és temporada dels Sopars d'Empreses... i també de les Sortides amb caire festiu de BTT. Per això, aquest Dissabte amb en Josep Quintana, Simon, Pep Comas, Quim Moret, en Tomàs i jo mateix, fent homenatge a les dates en que estem... fem una Sortida BTTtera amb l'esmorzar compartit... coses d'en Quintana!!!
Com tota sortida amb qui en Quintana farà de Sherpa... Qui sap on anem??? Ruta que de ben segur que ni ell mateix sap on podem acabar... imprevissible 100%. Oi companys???
Hem quedat a les 8:00 del matí a St.Josep i, puntualment, desprès de les salutacions de rigor, prenem direcció carrilet fins Llambilles. Tot anar fent... que fa fred a aquesta hora (hem arribat a estar a -3ºC).
A Llambilles, agafem pista en direcció a St.Cristòfol del Bosc i d'allí cap a Les Gavarres, passant pel Puig d'en Carreres, Puig Cristians, Puig de les Conteses. Hem estalviat passar pel mig de la urbanització de les Gavarres i ja anem direcció a Els Metges, sense arribar-hi, doncs girem a la dreta per seguir la pista fins Puig d'Arques.
Per pujar a dalt al radar metereològic, ho fem pel camí que puja a l'esquerra i que es converteix en un corriol trialer... l'he trobat molt net i ciclable, duu, però ciclable fins dalt de tot. Amés de guanyar amb tècnica, t'estalvies el tram enporlonat que, si mes no, es fa feixuc. De fet... els que ens agrada el BTT és en aquests corriols on gaudim de ple!!!

Un cop dalt, ens prenem un merescut descans i una bona estona per gaudir de l'entorn, així que pugem al mirador i contemplem la vista que ens ofereix aquest indret per uns minuts.
Ara toca fer l' "esmorzar de nadal" que en Quintana va proposar... així que cadascú ha contribuit amb el que ha portar i compartit amb els demés... ha sortit un bon àpat per recuperar les forces.
El millor... la companyia de tots vosaltres!!!

Amb la fred al cos, (una parada massa llarga) prenem el corriol, ara de baixada. A la pista la seguim fins el "quitrà trencat" i cap avall, fins el trencant a "El Matxo Mort", on agafem la pista de baixada direcció a Cassà de la Selva. Baixa considerablement a l'inici, però desprès planeja suaument de baixada tota l'estona. Passem per Can Joan del Pla i ja som al trencant de la carretera de Cassà a Llagostera. D'aquí fins a Girona... per carrilet, així podem anar el camí de tornada fent-la petar amb l'un i l'altre.

Finalment, 66Km, 5:24Hr (4:08Hr en moviment) amb un desnivell+ de 935mts.
Ahhhh!!! i no ha estat malament la idea de l'esmorzar... gens malament!!!


Diumenge, Sortida amb esmorzar-dinar de Nadal.
A les 8:30 del matí a Fontajau... en Simon, en Pep Comas, en Tomàs, en Quim Moret, la Marisa, en Quim Farró i jo mateix, anem a fer una sortida per agafar gana per l'esmorzar de cada Nadal.
Anem pel carril nou de Fontajau a St.Gregori, un tros de carril que passa per una zona de nova construcció urbanitzada... sense cases, però finalment urbanitzada. Tot s'ha de dir que ha quedat una zona enjardinada i de carril bici FANTÀSTICA!!! Taules de ping-pong, pistes de petanca, jardins infantils, zona per skates, roca per fer escalada... una zona per gaudir amb la canalla i no tan canalla.
A St.Gregori, travessem el Llémena i anem a buscar el corriol de pujada fins la pista que puja i puja... i puja fins el Puig de St.Grau. De pujada per la pista sentim unes "amotos" a lo lluny... que sembla ser que van pujant per la pista. A la nostra alçada, comento... Igual un d'aquests es en Quintana, en Jaume... es un grup molt gros d'uns 6 o 7. I efectivament... veig que està parlant amb en Quim Moret un "motart" i l'hi pregunto desprès a en Quim... i si, es en Quintana. Ja ens venen a fer malbé els camins!!! jejeje.
Seguim pujant sense aturar-nos per pista fins dalt de tot St.Grau... on la meva sorpresa a l'arribar és que veig una colla de molta i molta gent fent la botifarrada amb gorro de "Papa Noel".




Anem ja de baixada, doncs tenim taula encarregada a Can Ribes de St.Gregori a les 10:30... com no anem malament de temps, fem algun corriol de baixada, per fer-ho mes "entretingut"... No???
A la primera baixada de pista, corriol a l'esquerra, força trencat i tècnic fins la torre d'alta tensió.
Corriol de la dreta, força trencat i tècnic de baixada... llarg, girem a l'esquerra... i fins la pista un altre cop. Fem una mica de pista i fem el mateix corriol que hem fet abans de pujada, ara de baixada fins la carretera asfaltada de St.Gregori, asfalt fins el Camp de Fútbol i ja som a Can Ribes... 10:32am

Una nova Sortida per celebrar aquestes dates, 2Hr amb aprox.500mts desnivell+ (no se m'ha gravat la ruta al gps)... ara toca la teca!!!
Ens han fet esperar molt a Can Ribes, prop de 45min, no hi han excuses... doncs tampoc es que hi hagués gaire gent esmorzant. Ens hem queixat, però de res ha valgut... ells han seguit al seu ritme. Poder que s'ho facin mirar... no creieu???


Dimecres, tinc sortida amb en Quique, en Jordi Casanoves, en Txema i de ben segur... més companys.
Anirem a fer els 3 cims de Girona... Rocacorba, St.Grau i St.Miquel.
Si algú s'hi vol afegir... la sortida és de les que promet!!!


Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada