dissabte, 28 de gener del 2012

Hivern??? ja va sent hora , no?

Aquesta setmana no ha estat lo "completa" que un hagués desitjat, tot i que el Dilluns semblava començar bé. Em truca en Quim a la tarda per anar a córrer, tenim a tocar la Marxa nocturna a Rocacorba i hem de provar com anem per decidir a fer la curta o la llarga... així que sortim a fer 1 hora de running, fins la Devesa, fer-hi una volta i tornada. Tot a anat bé, però l'endemà hem noto molèsties el genoll (aquest cop l'esquerra) per la part interior, i sembla que tocarà reposar uns dies... ni bici ni córrer!!!

El Dijous, encara amb molèsties al genoll, toca sortida tarda-nocturna. Un xic abans que de costum, doncs anem bé de temps i en Quim proposa de sortir a les 16:30, com no hi ha previst que s'hi apunti ningú més... com us costa sortir a pedalar l'hivern!!! nosaltres fem la sortida per St.Miquel.
Com tenim una hora més de sortida... l'allargarem, no, Quim???
Així que pugem per St.Daniel i pista del radar... però no per pista, no... pel corriol trialer, DE PUJADA!!! Abans dels bancs a l'esquerra i pista i corriol final de pujada a Puig Estela. Baixem una mica de la pista que ens portaria a la casa de les Figues, girem a l'esquerra i fem un camí fins trobar el corriol que va a la pista de Puig Estela, i el fem DE PUJADA!!! Un cop a la pista, agafem el corriol de baixada fins trobar el camí dels presoners, (aquí ja podem engegar els llums) i baixar fins la pista de St.Miquel, a la casa de "Can Lliure". D'aquí, pista amunt, amunt i cap a St.Miquel per pista i fins dalt del Castell.
Com és costum, parada, recuperem forces i xarrada amb "marujeo" inclòs.
De baixada, fem el corriol darrer paral·lel a la pista i seguim aquesta pujant per Cala Ferriola i Puig Estela, Can Pol i camí que ja és Pista de les Dones de baixada fins la Font dels Lleons i St.Daniel.

Bona sortida, sense molèsties al genoll, i que
Finalment han sortit 29Km, 2:45Hr i un desnivell+ de 725mts.

El Divendres segueixo amb molèsties al genoll, amb bici no m'ho noto, però caminant sembla que encara ho tinc una mica "tocat"... Ahy que en una setmana hi ha la pujada a Rocacorba i això fa mala pinta!!! Be, mentre que pugui pedalar, el mal sembla menor. Faré repós.

Però el Dissabte hi ha sortida amb BTT... i les del Dissabte prometen!!!
Així que amb en Martí, en Simon i en Pep Comas que ens esperen a les 8:30 a Fontajau, en Quim i Jo hi anem des de Sarrià, per fer una ruta per la zona poc coneguda per mi com és St.Miquel!!!
Em deixen fer de "Sherpa" i sense res preparat, anem sobre la marxa, i a veure que en surt. El dia no ens acompanya massa, be una mica si, doncs la temperatura és bona a aquesta hora... però hi ha uns núvols que no se, no se... semblen de pluja.
Comencem per St.Daniel, Font d'en Fita, pista primera de la dreta, esplanada i pista avall fins la barraca, girem a l'esquerra i cap amunt, girem a la dreta i cap a Bicentury, fent la baixada per la línia de llum i afegir-hi un puja/baixa.
Sembla que comença a ploure, però de moment està aguantant i no plou massa.
De Bicentury pista de la dreta de pujada a Can Mascort, passant per una torre de llum i amunt, amunt!!!
Baixem per pista i un corriol petit fins trobar la pista de CanMascort-CanMoretó on a la dreta fem un corriol impressionant de baixada i que el fem avui DE PUJADA!!! també impressionant... guapo, guapo!!! avui està una mica moll i he fet peu en un parell de llocs, però temps al temps... que es pot fer sencer sense posar peu.
Fem pista de baixada fins el Celre i girem a la dreta per seguir el camí i pista un altre cop fins la pista de Can Moretó, on fem un camí de la Vall Preona que sense que piqui, va pujant, pujant i en Martí i jo amés hem pujat de ritme... i COM PICA!!! Seguim pista, tot pujant direcció la Carretera dels Àngels on agafem un corriol i anem a sortir a tocar la Casa de les Figues.
La pluja aguanta, així que seguim una estona més... pugem per corriol fins els bancs i pista a Puig Estela, corriol de baixada i camí per anar a trobar una de les pistes que puja de Celrà. En aquestes... una pedra fa patinar la roda d'en Pep i sense poder fer-hi rés a anat per terra. Sembla que s'ha fet una mica de mal al costellar esq., espero que no hagi estat res, que et milloris ben aviat!!!
Fem una mica de pujada, el tros final de la pista de Celrà a Cal Dineret i seguim la pista fins St.Miquel i de baixada a St.Daniel.

Finalment, sense mullar-nos massa, 3:30Hr, 36Km, desnivell+ de 875mts

Demà Diumenge tot apunta a mala previsió del temps... si hi ha alguna treva i es pot sortir un parell d'horetes al migdia sortiré... sinó, un altre dia serà.


Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada