diumenge, 15 de gener del 2012

Prospecció Llorà i Diumenge, Senderisme

El Dissabte havia quedat amb en Quim, Tomàs i en Pep per fer una sortida, i Divendres a darrera hora , em truca en Quique... Que tens pensat fer per demà???, em proposa per compartir sortida i com te pensat fer prospecció de camins per l'Open de Llorà, ja ens va be que faci de "sherpa"!!!
Com tota ruta que prepara en Quique,... ja em puc imaginar com serà.
Així ja ens veus a les 9:00 del matí del Dissabte a Fontajau, els cinc BTTteros ens posem a pedalar direcció St.Gregori per carrilet, Epp!!! en Quique amb una 29... per provar-la i treure'n conclusions. A veure com s'hi sent, tot i que és rígida, millor, jejeje, així no acabarà convençut i el veure una temporada més amb 26... que darrerament, hi ha una febre de 29!!!
Bé, St.Gregori, pujada d'asfalt a Sta.Afra, baixem per camí i corriols fins prendre el camí ral fins Llorà. Aquí comença un "pepino" de pujada d'asfalt... és per on està previst que comenci la cursa i servirà per posar cadascú a lloc. Puja i puja, asfalt per la urbanització, i em comenta un corriol possible de pujada, que jo el provo, el pujo i a dalt veig que queda tancat,... s'hauría de fer-hiu una sortida, però es factible... ara, molt dur de pujada, després de la pujada d'asfalt que hem fet.
Per aquells indrets anem pedalant, camins, corriols i un anar i venir que jo no se ni on soc... menys mal que anem ben guiats. A mi em dona la sensació de ser a Canet, i en Quique em diu que res de Canet... que estem per la zona de la Banya del Boc, on aquí hi ha una pujada amb molta pedra solta que costa un munt de pujar-la sense posar peu.
Ja baixem que hem d'anar de tornada, fem la volta pel nord del volcà fins travessar la carretera i direcció  el Pla de St.Joan fent alguna anada i tornada per algun camí on ens hem despistat. Agafem camí ral per la vessant nord, de  baixada cap a Llorà i St.Gregori. En aquest trajecte, hem travessat el Llèmena uns quants cops, en algun amb més aigua que d'altres i en aquest, el darrer crec, a peu i per les roques amb cura de no mullar-nos els peus, que no sigui cas de tornar a refredar-nos.




Un cop superat l'obstacle de l'aigua "glaçada", hem pres un tros de la ruta del RoadBock dels Bandolers fins el Barri de l'església, a St.Gregori, i agafem carretera-asfalt fins a Girona.


Finalment, 3:50Hr, 46'75Km amb un desnivell+ de 680mts.
I gaudint dels indrets desconeguts per mi... que això no te preu!!!



Aquest Diumenge, una cosa una mica diferent. Anem la Rosa i Jo a pujar caminant a St.Grau. Aprofito la ruta que es va fer el dia de Nadal, i el gps que em estrenat. Així que amb cotxe fins St.Gregori i ens posem a caminar a les 10:45. Avui, Jornada de Senderisme!!!
Seguirem el track de pujada, per la Font d'en Coromines a l'esquerra i camí i corriols de pujada, fent dreceres a la pista fins dalt de tot St.Grau. Hem passat per molt de corriol que conec i faig tot sovint amb BTT, però n'hem fet d'altres que ja els tinc al cap per fer-los el més aviat possible. Molt corriol, net i perfectament ciclable de baixada... i que també l'hauré de provar de pujada, a veure que tal.
El darrer tram de pujada ha estat molt dur, si fins arribar a la petita esplanada de la torre d'alta tensió a estat un desnivell fort, amb alguna aturada per recuperar al·lè, ara si que si... a apretar fort i fer el darrer corriol. Puja dret, molt dret, molta pedra... tot i que me'l miro de dalt per estudiar si es factible provar un dia de baixar-lo... no se, no se.
Un cop dalt, el dia es esplèndid, fa un sol i una temperatura molt agradable. Fem una barreta i ja anem de baixada, per pista fins la torre d'alta tensió i corriol i camins fins la Font d'en Coromines.

Molt bona l'experiència, hem gaudit d'una sortida amb fred al començament, calor pujant, fresca al baixar per pista cara nord on no hi toca el sol, i temperatura molt agradable on teníem el sol que ens escalfava.
Comencem a compartir més coses amb parella... això sempre és bo.!!!

Gens malament... 2:10Hr amb paradetes incloses, 8'17Km i 369mts desnivell+


Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada