dimarts, 13 de març del 2012

Presentació del Club ESCOLETA BTT

Amb una mica de retard, doncs he passat un parell de dies "cardat" de la panxa... es veu que això de fer-se gran és el que comporta, et fots uns tiberis de cal ample i llepes tot sovint.
I es que el tiberi del Dissabte  desprès del "palissón" pel Pre-Pirineu de l'Alt Empordà, i el dinar que vaig anar a fer el Diumenge amb la Rosa, desprès de la sortida "dominguera" amb el Club ESCOLETA... dos tiberis desprès d'unes sortides que et deixen l'estómac mes buid que la cartera, l'omples amb tot el que pots i més... Res, que això no pot ser bo.!!! i així a estat.

Doncs com teníem anotat a l'agenda, Diumenge 11 Presentació del Club ESCOLETA BTT.
A les 9:00 ens trobem al Tipi Parc de Sta.Cristina. Ens retrobem amb companys que hem coincidit d'altres sortides i jo que soc dels novells, amb molts que conec per primer cop. Em fa vergonya!!! Ja em coneixeu, em costa d'obrir-me.
Salutacions a tots, i en Pere que em porta un "empalme ràpid" de cadena que l'hi vaig deixar l'estiu...
Si no val la pena, que no pateixis!!! però res, que m'el torna. Tot un detallàs.
Iniciem un voleio pel poble de Castell d'Aro, on anem a fer unes "afotos" del grup, i una de cadascun en solitari... es veu que hi ha algú que ens estima molt i no vol perdre detall, jejeje.


Ja es hora de pedalar, anem-hi... No???
El que vindria a ser una sortida "dominguera", amb aquest club "va a ser que no"!!! aquesta paraula no existeix en el seu vocabulari BTTtero. M'han fotut un festival corriolero del que ells em tenen acostumant, que he gaudit com sempre amb les seves sortides. Corriols del Caixa Girona, Solius (on hem pogut veure part de les destrosses del foc), baixem a les baques i travessem la carretera per anar al Pla de Penedes per pujar en direcció cap a Romanyà (sense arribar-hi) i fer corriols de baixada (del Pollastre11). Parem a la Font de Panedes a fer una caixalada i tornem a pujar per pista i mes corriols (de la Gallina) ziga-zagues de baixada fins la Font Picant, carril bici fins Sta.Cristina i a fer un toc, gentilesa del "Presi", Sr. Pipo, Gràcies.

Aquestes son fotos que va fer en Xavi, Gràcies company.

...
Aquestes altres... les fotos oficials del Club.



Finalment, una sortida de 3Hr, 34'5Km i un desnivell+ de 575mts.



Salut!!!

3 comentaris: