divendres, 22 de juny del 2012

Cremant la COCA abans de menjar-la

Aquest Finde és St.Joan, això vol dir beure i menjar més que de costum... i sobre tot la COCA que no falti. Per tant, m'avanço a aquest dies en que suposo que no sortiré o si surto ho faré en condicions pèssimes per culpa aliena... massa menjar i beure no son bons, però que coi!!! de tant en tant s'ha de fer!!!

Desprès de la pallissa del dissabte, i es que ja vaig quedar ben cuit, ja!!!...
a reposar tot el diumenge (platja al matí i arrossada al camp).

Encetem nova setmana, matí de Dilluns tapadot... dubto de sortir, si o no? veig que els núvols escampen, i decideixo deixar-ho per la tarda-vespre. A les 7 de la tarda ja definitivament tanco l'ordinador, em preparo i a les 19:15 ja estic pedalant cap a St.Daniel, tot rumiant si tinc gaires ganes de pedalar o no.
Com costa començar a escalfar!!! i quines ganes s'ha de tindre per sortir tot sol a patir!!!...
Desprès em diuen... tu rai!!!... Tu rai, Que???
Casum l'olla... em mossego la llegua, jejeje.

Be, que ja que surto, doncs fot-li fort!!!
A St.Daniel ja pujo a Torre Gironella per fer el corriol de la Font de les Curculles. Pista de la Font d'en Fita, Font dels Lleons i pujo per la pista del Puig Roca passant pel vell mig de Can Roca. Al trobar-me amb la pista del radar ja agafo el corriol d'apeu i fins dalt a els bancs.
Ara avall... per la pista i camí a Can Ferriol i baixar fins trobar el camí de les dones, el que pujo per tornar a els bancs... i d'aquí, ja pista a Puig Estela, Cala Ferriola i darrer corriol d'apeu fins fer cim al Castell de St.Miquel.
Per baixar, agafo el camí de les pedres i camins-corriols d'apeu, fins desviar-me i anar direcció a Montjuïc, per baixar pel camí de la Sorrera i cap a Sarrià.

Finalment, 27'5Km, 1:50Hr i un desnivell+ de 750mts.


Dimarts, a primera hora del matí obro un correu d'en Joan, i que em proposa d'anar al matí a Rocacorba... a peu, diu!!!
Si, si... a peu, o a trotar... és la seva manera de dir d'anar a córrer per la muntanya!!!
La proposta m'engresca i quedem a les 10 del matí. Sembla que el dia està tapat-tapat... així que sembla el dia perfecte per fer una sortida com aquesta.
Anem amb cotxe fins a Adri i a les 10:25 ja comencem a trotar (com diu en Joan). El ritme... el meu, que no estic per tirar cohets!!! així que tot i que en Joan va tot davant, va pendent de com vaig i em va esperant. Anem per corriol d'apeu... res de marico**des, dic, res de pista!!! Aquest corriol el recordo de baixar una vegada amb BTT a la sortida dels 3 pics de Girona. Res a veure baixar a pujar... i a més a peu!!!
El desnivell és més que considerable, més 600mts amb poc més de 5km. El corriol a talls està molt trencat, amb molta roca... i a cops he tingut d'anar caminant. Tot i així, m'he portat força bé per ser el primer cop, crec. Un cop a l'ermita, sense parar, l'hi dic... "Joan, acabem de fer el cim, No???" Així que seguim aquest petit tros de pista i els darrers metres d'asfalt, per fer cim a Rocacorba, Puigsou, les antenes. Ja hi som!!!
Quina satisfacció. No les tenia totes de fer el cim abans de començar.
55min de pujar, 5'5Km i 650mts desnivell+.

A baixar!!!
Ho fem per on hem vingut... Asfalt, pista i el corriol d'apeu. Hem anat molt millor de baixada. Hem anat força be, fins i tot m'he atrevit a dir-li a en Joan "pots posar un punt més, apreta!!!" i jo tot darrera.
32min de baixada.

En total han sortir 11km, amb 1:27Hr i el desnivell+ de 650mts.
S'ha de repetir, hi tornarem!!!


Dimecres, molt tocat de cames, tot s'ha de dir... fem la sortida entre setmana amb en Quim. Així que a 2 quarts de 7 de la tarda ja pedalem, aquest cop cap a St.Grau i anar a baixar els corriols darrers de la Tramun. Anem fent carril bici fins St.Gregori, hi ha un núvol que ens deixa pedalar amb el sol amagat, això s'agraeix. Poc dura... a St.Gregori ja tornem a tenir el sol davant nostre, així que ens amaguem al bosc i anem fent la pujada entre corriols i pista. Un cop fet el cim, reposem, la fem petar (ja hem fet la feina forta de la sortida)... i ja baixem pista direcció Les Serres, fins a tocar les bústies, on ja trobem el trencant "Can Martí" i ens hi deixem anar, tot seguint la ruta de la Tramun.
Un corriol guapo de baixar, una mica tècnic, que en algun lloc en Quim ha sortit pel costat... sense lamentar res de greu ni lleu... i un altre tram que val més de posar-hi peu... per la resta de molt bon fer.
Arribem a la pista de Can Torrent i un petit corriol molt "punyatero" i tècnic de baixada (un tros l'hem fet a peu) i un altre que ens porta a la pista de la sorrera.
Agafem el corriol de l'esquerra tota vora el ter, el seguim i seguim, i seguim... és llarg i maco de collons. S'hi ha d'anar passant per que no es perdi, al ser tant verd i atapeït es pot anar tapant.
Avui el ter sembla força més alt d'aigua i el cabal més fort. Tant així que travessem el canal i seguim entre canal i riu... fins trobar-nos amb l'aigua als peus per desembassament del canal no podem continuar per aquí. Fem mitja volta, anem a buscar el carrilet i anem fent cap a casa.

Finalment, 41Km, 3Hr i un desnivell+ de 580mts.


Dijous, descans... les cames encara couen del dimarts.

Divendres, surto ben passada la tarda, doncs fot una calor de ple estiu i s'ha d'anar amb compte.
Així que a 2 quarts de 8 em poso a pedalar cap a St.Daniel, Font d'en Fita i pista a l'esplanada, per fer un baixa-puja-baixa i anar a petar a Bicentury. D'aquí, camí de pujada per la torre de llum i fins la pista de Can Mascort. Baixo per anar a trobar la pista de Can Marcó del Clot i quina sorpresa... el corriol d'enllaç està tapat per arbres tallats (un altre corriol que desapareixerà i ja pots comptar en que n'obriran pista).
Be, arribat al camí de Can Marcò, agafo el camí de la Vall Preona i cap amunt per pista i mes pista... fins el Km 7 de la carretera de Els Àngels. La travesso i baixo per els corriols d'apeu fins la Casa de les Figues, pujo a els bancs per corriol i pista a Puig Estela, Cala Ferriola i darrer corriol d'apeu a St.Miquel. Sense aturar-me ja baixo pel camí de les pedres, corriol fins la pista del mur i corriol per anar a la pista principal de St.Miquel-St.Daniel.

Finalment, 2Hr, 31'5Km i un desnivell+ de 750mts.


Salut!!!

1 comentari:

  1. diumenge hi ha la marxa de Maià... molt corriol i bon ambient, t'ho recomano!

    ResponElimina