diumenge, 18 de maig del 2014

Cursa Si, Cursa També.

Tot i estar aquesta setmana amb una dieta depurativa... avui m'he decidit a fer la Cursa de l'Escala.
Abans, cal dir que el passat diumenge també vaig anar a una cursa de BTT, la de Vilablareix, però com no vaig acabar-la sencera per un despiste, i vaig acabar fent la volta curta, doncs que no em varen vindre ganes de comentar en el bloc.

Avui si, avui volta llarga finalitzada tot correctament... i amb ganes de comentar-la una mica.
Be, ahir tot i fer una sortida de 4horetes amb en Martí i el Simon per voltants de St.Grau-Llorà i fer el corriol de la Tramun de les Bústies a Can Martí... tenia més ganes de bici, que al vespre contacto amb el grup del Club Sarrià per si algú s'apunta a fer la cursa d'avuí a L'Escala. En Xavi Martil ja tenia pensat d'anar-hi, així que quedem per anar-hi a 2de8, cotxe cap a l'escala i a inscriu-rens ràpidament per poder fer un volt abans de la sortida.

A les 9 es dona el "bocinassu" de sortida, i cames ajudeu-me, mariquilla l´últim... quina penya, com li foten als pedals!!! Intento aguantar ritme de cap de cursa, però van molt forts, em vaig quedan una mica enrera, no massa, però mica en mica més enrera. Hem tingut un tros molt llarg per estirar grup, pista, pista i pols, molta pols, a un ritme molt i molt alt.

De seguida, corriols i sorra, molta sorra. Tot seguit, corriols amb molts de rocs, i tornem a molta sorra, per tornar a molts de rocs... un no parar de rocs i sorra. Massís del Montgrí, amunt i avall.
Com en tota cursa, al començament amb un grup dels de davant, per anar retrocedint mica en mica, fins situar-me al meu lloc, on avanço algun biker, però que me n'atrapa algun altre. Com dic jo... els de darrera apreten, però els de davant no afluixen, no.


El tall més complicat, el camí de les pedreres... amb tantes i tantes pedres, per acabar amb una baixada de rocs molt tècnica, per pendre mal. Molts a peu, jo molt tall (80%) amb la bici i en Xavi l'ha fet tot sencer amb la bici... un crack.
Desprès del camí de les pedreres ens ha vingut el regalet per fi de festa. Una pujada a un turó sorrenc, una pista amb molta sorra de pujada. Un lloc on les cames ja feien xup-xup. I qui més no, ja demanava l'hora de plegar, segur!!!

Finalment, he fet un temps d' 1hora 56min. (a 24min del primer classificat)
Dins les expectatives, que eren per sota les dues hores.

En Xavi a trigat una mica mes, però hem acabat amb molt bones sensacions. Dues hores d'autèntic i exigent BTT. Molt a millorar, si volem, es clar, però satisfets de com ha anat.

L'esquena aguanta aquests trotes de dues hores, de quatre també. Si en faig més he de baixar el ritme, però aquesta setmana m'he adonat que el repte de Pedals De Foc Non Stop no està al meu abast. Més de 15 hores amb un desnivell de més de 6.000 metres positius, ara per ara, l'aparco. No vull que per un repte em pugui comportar una lesió que m'impedís de fer el que m'agrada, pedalar a bon ritme i gaudir del bosc.

Track Wikiloc
Garmin


Salut!!!

2 comentaris:

  1. A 24 minuts dels del davant està molt bé Xevi, felicitats!! . A veure si millores dels teus problemes d'esquena i ens podem plantejar aquests reptes que tant ens agraden. Et trobarem a faltar a la PDF.
    Salut

    ResponElimina
  2. Xevi si tu no estas preparat... Poca gent hi haurà! Endavant que no hi ha repte que se't escapi!

    ResponElimina