dimecres, 12 d’octubre del 2011

Girona - Turó de l'Home

Aquest cop SI!!!


Avui Dimarts 11 d'Octubre, a les 09:15, en Quique i en Txema ja m'esperaven a Fontajau. Només d'arrivar, petita salutació i ja ens posem a pedalar... hem quedat, també, amb en Dani i en Jordi al polígon Torremirona...

 i tots 5 ja ens posem en direcció a Sta.Coloma, pasant per St.Roc, Estanyol, St.Dalmai, Viloví d'Onyar (tot un trencacames a un ritme alt que ja ens posa a to) i fins arrivar al parc de Sta.Coloma per fer una paradeta, reomplir bidons...

 i St.Tornem-hi direcció ara a Arbúcies, seguint tota vora l'eix transversal i pasant per Joanet, (unaltre puja/baixa...mes puja que baixa trencacames, que arribat a Joanetes tens ganes de demanar l'hora d'arribada ja a descansar una estona) fem la baixada corriolera de Joanet a Arbúcies i anem al "Super" a per unes Cocas-Colas, fer parada i menjar-nos els entrepans que duem a les motxilles.
Ja duem 50Km i un desnivell de 900mts... ens ho hem guanyat!!!

La parada a estat breu, i ja tornem a pedalar pujant la pista d'Arbúcies a la Carretera de Sta.Fe de Montseny. Una pista que te una pujada molt constant, molt llarga, molt canyera si li fots el ritme que hem marcat en Txema i jo... hem fet aquesta pista amb 1:30... 1000mts desnivell.
Ens hem esperat (40min) a que vinguesin la resta de companys (han fet una paradeta en una Font que fins i tot en jordi s'ha remullat els peus)...

 I cap a enfilar el tram final que ens portarà al cim dl Turó de l'Home.

Es un ziga-zaga continuu, que amb una pendent de més d'un 10%...  480mts amb 4Km. que ens obliga a baixar de la bici en uns trams per culpa de les pedres soltes, però que s'ho val la pena quan veus el cim al davant teu a tocar.

Aquest darrer camí ens porta al cim del Turó de l'Home... tota una satisfacció en conseguir coronar-lo. No puc expresar el que sento en aquest moment... tot un plaer de la feina ben feta, d'un bon entrenament diari i de la constància en aquest esport... no hi ha mes secret que aquest.

A dalt, satisfets per haver-hi arrivat des de Girona, ens fem les fotos de rigor i gaudim una bona erstona de la estupenda vista que des d'aqui podem observar.





De baixada, ho fem per carretera, on veig que els "carreteros" baixen d'alló millor, em costa un pilor seguir-los i veig com mica en mica s'envàn, s'envàn... fins que els perdo de vista... en Quique segueix al meu costat i quan arribem a baix ens esperen i seguim per carretera fins a St.Celoni, no sense fer "relleus" i piques de "carreteros".
La tornada de St.Celoni a Girona... amb tren, doncs ja no queden ni hores ni forces per pedalar.

Ha estat una sortida amb una companyia perfecte!!! M'ho he passat molt bé i ja estem parlant en preparar-ne d'altres... com som els "picats" de la BTT... ja ho veieu!!!

Finalment, la ruta ha estat de 9Hr (6:30 de pedalar), més de 105Km amb un desnivell de 2600mts.

Ahhhhh!!! un cop a casa, no he anat a descansar. He convidat a la Rosa a anar a Sopar i de copes... Tinc ganes d'omplir de la panxa, doncs quan he arrivat m'he pesat i m'he aprimat 3kg i els tinc que recuperar, jejej... i hem fico al llit a les 2:00 de la nit del Dimecres, Bona nit.!!!

Salut!!!! i fins la propera, Companys.

7 comentaris:

  1. Gran cronica Xevi!! La veritat es que va ser una gran ruta de BTT!!! Vaig disfrutar moltissim i vaig tornar a reviure grans moments amb la mountain bike!!! Bueno....va haver un moment, quan em vas treure de punt,,,,, que l'hauria llençat pel marge!!! Jajaja Fins la proxima crack!!

    ResponElimina
  2. Un bon resum de la sortida, m'hi sento identificat! 40 minuts ens vau treure????!! Deu n'hi do... vaig pujar de tranqui xerrant amb en Dani i prenent algun "banyet" però per treure'ns tant de temps devieu anar ben "cremats" jejeje.
    Jo també m'ho vaig passar molt bé, haurem de pensar en una altre sortida maratoniana com aquesta, son molt gratificants.
    Fins la propera!

    ResponElimina
  3. Bona sortida, es impresionant!!! les vistes,quina enveja, espero si hi ha una propera poguer venir.
    Jo avui he anat a Poqueres...ja escriure la blog!!!
    http://edu1968.blogspot.com/
    Xevi ens veiem!!!

    ResponElimina
  4. el mes interessant ha sigut anar de copes, invitar a la Rosa i no als companys a sopar, i a tu et sembla que aixo esta b ? ja en parlarem dissabte...... per cert tambe de pas M'HAS FOTUT MOLTA ENVEJA !!!! aixo volies sentir , eeeeeee ??? Felicitats a tots per la ruta. Siau company

    ResponElimina
  5. Bona crónica Xevi. El que m'ha impressionat és la sortida nocturna, i si la dona et va demanar guerra en arribar i vas complir... Jejeje. Quan sigui gran vull ser com tu. Gràcies per compartir aquestes rutes tant satisfactòries.

    ResponElimina
  6. Txema,
    a mi en varem vindre ganes de plegar quan vaig veure que et vas refer i fins trobar la carretera em vas fer patir de valent.

    Jordi,
    una mica "picats" si que anàvem, mes que tot, per que l'un per l'altre, cap dels dos afluixàvem... ara be, amb la remullada de peus ja t'hi vares pasar una bona estona, jejeje!!!


    Edu,
    Et vaig trobar a faltar al meu costat en la pujada de Sta.Fe. Segur que també t'haguesis apuntat al "pique".

    Jordi,
    només d'arribar a casa la meva intenció va ser de sortir a omplir el dipòsit, jejeje. La meva dona, encantada, doncs tambè acabava d'arribar de 2 hores de BTT i ens va anar fenomenal!!!

    Pipo,
    molt bo!!! jejeje.
    Dissabte en parlem...
    Espero que hagi estat una enveja "SANA".

    Quique,
    sembla ser que amb la dona ens avenim força i qualsevol excusa es bona per anar a celebrar-ho.

    Gracies a tots.

    Salut!!!

    ResponElimina