diumenge, 22 de gener del 2012

No vols caldo?, doncs dues tasses.


El Dissabte, tenia ganes de pedalar amb la colla d'en Martí, el vaig trucar el divendres al vespre i em va comentar que tenia previst fer la "trenkacames2011", m'està bé, i m'hi apunto.
Així que a les 8:30 ja m'esperava en Martí i en Pau a la benzinera de Salt. Jo vinc de Sarrià, a bon ritme per estar alhora... cada cop sembla que Salt està més lluny de Sarrià!!!... Avui som nosaltres tres i ningú més, això em presagia una sortida d'aquelles per acabar cuit!!!. En prou feines em deixen reposar, que ja comencem a pedalar per carrilet. En Pau imposa un alt ritme 'carriletero'... i em veus darrera treien llengua i fotent uns bufets!!! Anem massa fort, NO???... i sembla que canviem una mica el ritme... però no gaire, no.
Arribem a Anglès (20km d'etapa d'enllaç) i comencem la ruta de la cursa, agafant-le a la benzinera d'Angles i pujar per camins i corriols... que ja comencen a picar, ja!!! Maca, comença maca la ruta. Camins, pistes i corriols per darrera 'Antex' i fins casi tocar la carretera de Mas Llunes, on girem i desprès de corriolejar i pujar/baixar, passem per l'ermita de St.Pere de Sestronques. D'aquí, cap al Puig Ventós, on  fem un desnivell més que considerable, baixem i hi tornem a pujar per un altre vessant, que encara és més i més dur de pujar-hi. Un cop dalt, ja toca baixar per pista i algun corriol per passar per sota la carretera d'Anglès a Sta.Coloma.
Un cop l'altre banda de carretera, estem a la muntanya de Sta.Bàrbara, i comencem a pujar per pista, amunt, amunt i algun corriol, avall per seguir amunt, amunt. En un trencant que dubtem de la senyal del GPS, ens parem a fer el plàtan/barreta, i en Pau ens diu que ell s'envà, que està una mica 'tocat' i l'hora que és ja l'hi està bé anar de tornada. La veritat és que portem un ritme alt, força alt i qui mes be va també està una mica cuit. Així que en Martí i Jo, seguim pujant i poc més endavant d'on hem parat... l'ermita de St.Amanç, un lloc molt maco per haver-hi fet la paradeta, que hi farem?
A partir d'aquí, només recordo pujar, pujar i pujar!!! En un lloc on hi ha una torre d'alta tensió, pujada acollonant!!! però més endavant, continua pujant, i més i més... mai altre ben dit "TRENKACAMES"... el nom a la ruta s'hi escau!!! Deixem la línia d'alta tensió i seguim per pista, planejant una mica, recuperem i miro el gps i veig que ve una pujada curta però molt i molt forta... Aquí un servidor ja va més que tocat, però en Martí el veig fort, tot davant meu... està molt bé i fort, com hi va!!! Em toca una estona de veure-l'hi el culet!!!
Ja falta poca pujada, ziga-zaga, ziga-zaga i puja que puja, però sembla que això no acaba de pujar mai,... finalment, ja comencem a baixar, per pista i corriols, algun una mica més que tècnic però la resta totalment ciclables. El descens no te res a veure amb l'ascensió... i els Km. es fan un darrera l'altre sense quasi donar-te'n compte.
Un cop a Anglès, carrilet a bon ritme de tornada... apa uns altres 20Km. que em queden d'etapa d'enllaç!!!

finalment, 69Km, 5:30Hr amb un desnivell+ de 1175mts.
Quina canya ens hem fotut l'un a l'altre!!!


El Diumenge,... ayyyy que vinc cuit d'ahir i no se si podré amb l'escoleta!!!
Com que la sortida és una mica tard, 09:30, tinc temps de repensar-me-ho al matí i aprofitant que la Rosa va a la marxa de Vilobí, un cop he donat un parell de voltes al llit, em llevo a les 8:15, preparo els trastets, carrego al bici al cotxe i cap a Sta.Cristina que hi falta gent!!!
9:30 i ja hi veig en Xavi, Xavi 29", l'Àngel i en Santi, mentre descarrego la bici i em preparo arriba en Nava i en Pipo. Una colla de 7 BTTteros, entre picats, pro's i veterans...
Comencem fent un corriol de pujada/baixada a Can Lara, el corriol de pujada l'he fet molt sovint, però el de baixada... nou per a mi. En aquestes que en Santi, tot davant meu en la baixada, ha patit una caiguda "punyatera" que s'ha fet mal... a l'hombro/espatlla esq... i ha tingut d'abandonar i anar de tornada. Des d'aquí... Espero que no hagi estat res greu... Que et recuperis aviat, ànims!!!
Nosaltres continuem, enfilant pel castell de Solius, fem el primer desnivell i veig que encara estic prou bé de la pallissa d'ahir. D'aquí, pugem més encara, cap a les Roques Bessones, girem a la dreta i cap a Solius, on pugem per pista Can Auladell, per baixar mes corriol-camí fins Mas Patxot i creuar l'altre banda de l'autovia, a l'alçada de Cala Maria.
Això només acaba de començar... ara be el plat fort de la Sortida!!! Fem uns metres de Carrilet, i ja enfilem camí fins el Pla Penedes. Seguim per pista i mes pista,... i puja i puja... fins el Roquetal. Quina colla de picats!!! només falta que un ensenyi roda que ja els/em tens al clatell per fotre't gardela!!! I com ens agrada, Oi???
Aquí, qui mes qui menys ja està cuit. Aprofitem per fer paradeta, xerrar del que ens agrada, o no... menjar i beure per recarregar bateries, i seguim pujant per pista fins el desvio de Matxo Mort, trencant de Puig d'Arques i anem ja de tornada per Font Josepa, Romanyà i de baixada anem a "desvirgar" un corriol que varen netejar ahir en Pipo, en Mont i en Manel. Es d'agrair la feina que us "curreu" al bosc... per gaudir després amb nosaltres i per que en gaudeixi tothom qui vulgui... Si senyor!!! Gràcies.
Del corriol, cap a la Font Picant, i carrilet de tornada a Sta.Cristina.

Finalment, 33Km, 2:40Hr, amb un desnivell+ de 750mts.
Ens ho hem passat de conya!!!



Salut!!!

3 comentaris:

  1. Doncs si ha sigut greu !!!de moment molt de dolor,,una luxacio i com l esta tan inflamat el tinc immobilitzat a esperes de verure si s'ha d operar....imaginat si ha sigut punyetera....

    ResponElimina
  2. Xevi, molt bona sortida, dura i trankacames, però molt bonica i amb un ritme molt alt, la millor del 2012.
    Seguir el teu ritme és molt difícil, vas molt fort, però em posa .....

    ResponElimina
  3. Xevi, sóc en Gerard del Desfrenats. M'agraderia ajudar-te però sóc una calamitat amb els camins. Qui segur que et pot ajudar són els desfrenats del blog petitdru (lato) i de un biker de pagès (willis), que són uns cracks amb els camins, i segur que t'ajuden.

    Merci i salut.

    ResponElimina