diumenge, 8 de gener del 2012

Una per setmana

Sembla que la tinc presa amb el genoll dret, una caiguda per setmana... i doncs que us pensabeu???

Porto dues setmanes que de pedalar poc i de còrrer, doncs, també poc.
He estat la penúltima setmana d'any "tocat" del genoll per la caiguda a "Els 3 cims". Quan estava quasi "arreglat",  vaig tornar a caure el darrer Dissabte de l'any, i em vaig fer mal al mateix genoll,... poc però toca els dellonsis que caiguis i et facis mal on ja casi el tens curat. I, avui... hay, avui... Sant tornem-hi!!!
Amés, aquesta primera setmana de l'any,... un encostipat per "cagar-s'hi"... amb alguna sortida per intentar  destapar el que estava tapat, però recaiguent i mes fotut que abans.
Entre una i l'altre setmana... més dies parat a casa que pedalant o correns... i avui, si que si!!! Repetim esmorzar a Can Ribes de St. Gregori, i tinc que anar-hi, peti qui peti!!!

A les 8:10, amb una fred que pela, m'hi poso i cap a Salt on m'hi esperen en Simon, en Martí, en Pau i en Jordi.
En Martí porta una NINER 29 de proves, talla L que jo prefereixo no provar, no vull provar-la i quedar-me amb el dubte de.. No em convenç, igual serà que no es la talla... I la meva talla???
Ens posem una mica al dia i ja pedalem direcció a Bescanó, on travessem el ter per la passera nova i ja enfilem muntanya amunt, Font d'en Coromines, i camí que puja fins trobar la pista. La seguim uns metres i agafem un corriol a l'esquerra que no l'havia fet mai... m'agrada, es d'aquells corriols llargs, sense tècnica, però que es gaudeix una bona estona. En un descuit, deixo anar el manillar per posar-me be les ulleres i cordar-me be el mallot... i ja em veus a terra!!! Si, si... caiguda i he rebut un altre cop al genoll dret, el que ja estava al 90% recuperat!!!
Del corriol, tornem a sortir a la pista i ja la seguim fins la penúltima corba del cim de St.Grau, passada la Torre d'Alta tensió. Em costa respirar, em noto tapat de pit, i veig com la NINER puja com res!!! I amés, en Martí sembla ser que s'hi troba bé amb la 29... avui no puc fer mes que seguir amb la colla i poc mes que apretar en alguna pujadeta.
Ara anem cap avall, que disposem d'una hora més i hem de fer temps!!!. Baixem i baixem, i baixem... Si quasi hem baixat del tot!!!... Font del Bac, m'ha dit en Pau... per tornar a pujar un altre cop a St.Grau per la vessant oest. Fem un corriol i pista i mes pista... pugem i tornem a pujar... per un cop dalt, quasi a tocar la darrera corba de la pista de St.Grau, ens llancem per la pista de l'esquerra... tot avall!!!. Com baixa aquesta pista!!! És la que vàrem fer de pujada el dia de la sortida dels "3 cims" i si de baixada ja es punyatera... de pujada es "cabrona"!!! Quines pendents!!!
Aquesta pista ens porta a Can Pep, ja només ens queda fer l'enllaç a St.Gregori i anar a fer un bon esmorzar!!! Avui ens han tractat molt be, ens han servit ràpid, molt atents i bona teca... tot s'ha de dir!!!

Però el millor... la companyia que he pogut gaudir en aquesta sortida i en l'esmorzar...
Per molts anys poguem repetir-ho!!!

Finalment, 3:00 + 0:26 Hr, 31'5 + 8'5 Km amb un desnivell+ acumulat de 850mts...
i un esmorzar, avui SI, de P.M.!!!


EPPP!!!!
Els reis ens han portat (per compartir la Rosa i Jo), un Garmin Forerunner 405...
Un "peaso" gps de running!!!
Ara toca baixar rutes i fer curses amb aquesta nova eina!!!


Salut!!!

3 comentaris:

  1. Xevi!!! No mes de llegir el tema de la pujada de St Grau..ja he tornat a patir!!! no forcis.... mes val parar un poc que per sempre.... et truco..!!! jo ja m has vist, jornada amb els nens...

    Edu.

    ResponElimina
  2. Xevi!! Bon any!! es que ni refredat vols parar!! jajaja...
    Cuida't i mira de caure per l'altre costat!!
    ;-)

    Ens veiem!!

    ResponElimina