divendres, 27 de juliol del 2012

De plè en temporada d'estiu

Sembla com si els dies fòren mes curts, no m'adono i m'han passat dues setmanes amb un plis-plas!!!
No he deixat de pedalar, si però de còrrer... i es que com que ja no tinc com a objectiu per aquest any ni la Guilla ni el Pollastre, sembla ser que faig el que m'agrada, que és pedalar i el còrrer torna a estar en segon pla.

La setmana passada:
Dimarts, en Quique i en Xevi Mir varen baixar fins a Sta.Cristina, per pedalar i fer una sortida "escoletera". Amb en Pipo, en Xavi i jo mateix, a les 4:30 (quina cleca de sol!!!), amb la panxa encara plena del dinar, però amb moltes ganes de passar-ho be, quedem a la benzinera de Sta.Cristina i apa... fotem-l'hi. Una ruta d'aquelles dures, amb pujades exigents, corriols tècnics i autèntics de la zona. Tot i que en Xevi Mir i en Quique han patit una mica més del compte (i es que el nivell escoletero ja de per si és alt, al seu terreny... més i més encara), crec que puc dir que la sortida ha agradat a tots i ens ho hem passat d'alló millor. Refrigeri a l'acabar la sortida i ja podem quedar per unaltre, No???


El Dimecres vaig anar a fer excursionisme. Ens varem desplaçar a St.Hilari la Rosa i Jo, amb uns companys del càmping, seguim per la pista del Subirà i fins arribar a la Font, per deixar el cotxe.
Agafem quatre coses per carregar una petita motxilla, i a pujar a St.Miquel de les Formigues tot caminant per pista i darrer corriol per acabar de fer el cim.

Impressionant les vistes de tota la comarca. Magnífic dia.
Al baixar, la Rosa i Jo varem fer un camí alternatiu, dels molts que hi han, correns. La cleca de sol que fotia a la 1 del migdia ens va fer patir més del que ens pensàvem. Que hi farem???


Dissabte, sortida amb els companys que estiuegen a Palamós, Martí i Alfons. M'hi acompanya en Xevi de Manlleu, del càmping. En Martí estrena una Ninner29, i com m'acostuma a pasar, en les sortides cada cop tinc més i més 29 al voltant meu (Febre o Moda del 29???) No ho se, però el que si que se és que els veig més forts amb la 29 que amb l'antiga 26.
Anem a Fitor, a fer corriols. Però abans farem el cim del Puig del Castell de Montagut. Una pujada una mica exigent i amb camí molt pedregós. Baixem per pista i ja enfilem corriol fins la pista del Puig Cargol - Fitor. Deixem la pista per endinsar-nos en més corriols a l'altre banda de la pista. Arribem a tocar Fitor, i girem un corriol a l'esquerra que planeja... i com planeja!!! amb un repetjó final que et deixa a caldo. Cami i pista per arribar a Fitor, menjar, recuperar i fer-la petar.
Tornem per d'altres corriols de baixada, i un darrer de molt maco, llarg, ràpid... dels que m'agraden!!! Però ara toca pujar un cony de pista que sembla que no s'acaba mai. Tot i que val la pena aquest patiment, per fer aquest corriol.
Ja anem per plegar, que nosaltres encara ens queda carretera a Platja d'Aro.
Tinc el track gravat, i el vindré a repetir ben aviat!!!.


Diumenge, 7 del matí (nou horari de sortides amb el club escoleta). Avui som una bona colla (compto uns 12 bikers). entre un d'ells, un xicot alemany que busca "emocions fortes" i que fins avui no els ha trobat en aquesta zona... jejeje, la que l'espera!!!
Jo no els puc acompanyar tota la sortida, avui toca Aquadiver amb familia i companys del meu poble, així que a les 9 tinc que plegar.
Corriolem per Solius, amunt, avall, ara pujo millor que tu, ara no puc seguir la teva roda, que si tinc temps fins i tot de jugar a cartes (Nava), que m'aburro!!!... Tot una sortida plena de moments escoleteros!!!
El nano sembla que "catxa" una mica en les pujades, (i es que el nivell escoletero és alt... molt alt) ara be, baixant va fi com un pinzel!!!
Quan els deixo, tothom te ganes de més marxa... a mi em sap greu,... ja voldria continuar, ja... un altre dia serà!!!

Aquesta setmana:

Dilluns, a la tarda, surto per corriols de Solius, baixada de les baques, corriol del carril groc a la pujada d'Alou i fins el restaurant Els Roures, per fer el corriol llarg de baixada al mateix carril groc.


Dimecres al matí, torno a fer la mateixa ruta del dissabte.. corriols de Fitor, amb en Jesús i en Paco, dos companys del càmping, que no van gaire amb bici, però en Jesús baixa molt ràpid i l'hi agrada tant com a mi corriolejar, i en Paco, fa molts anys que quan sortia amb BTT els estius feia la zona de Fitor, i està com anyorat i amb ganes de recordar.


Dijous, pujo a Girona per pedalar amb la colla. En Quim, Xevi Fossas, Jose Antonio i Jo. Com se que em tocarà fer se "sherpa", els tinc preparat una rutilla amb una mica de tot, i de ben segur... amb molts de "piques" com ens agraden!!!
Un altre amb 29!!! En Xevi Fossas, que tot i que fins demà no estrenarà la nova 29, l'hi han deixat una per anar-s'hi acostumant.
O sigui, en la sortida d'avui, 4 bicis noves 29... i jo amb el "ferru" prestao d'en Quim. Com patiré!!!
Be, però no els hi posaré fàcil... i em conèixen, així que si jo pateixo, ells també.
2quarts de 7... amb no massa calor. Pugem pel camí de les dones... suau, fins que hem començat a pujar el ritme, més i més... collons com pugen aquests 29us.
Travessem la carretera dels Àngels i pista fins la Vall Preona, on en Xevi Fossas ha punxat i ens ha tocat fer de mecànic. Pneumàtic esparrecat, improvissem un pedaç, càmara nova i tornem a rodar!!!
Anem a pujar pel corriol de l'Open de Quart, baixem l'atre fins on erem fa una estona, camí de Can Marcó del Clot, corriol de pujada a la pista de Montnegre i ja anem de baixada pels camins d'apeu de Els Àngels.
Arribem a casa a 3quarts de 10 del vespre... amb una satsfacció de haver fet una sortida exigent com ens agrada de fer... No???



Salut!!!

1 comentari:

  1. Com veig no pares de pedalar, molt bona sortida i exigent pel meu nivell, pero ja m'agrada per posar-me en forma, uns corriols molt guapos. ja estic esperant la seguent sortida, es un plaer sortir amb gent com vosaltres cada dia un apren mes. Salut i a pedalar.

    ResponElimina