dimarts, 11 de setembre del 2012

Desfrenada 2012... ràpida, ràpida, molt ràpida!!!

Avui, diada nacional del meu país Catalunya, matí de BTT a la Desfrenada de Besalú, la Pedalada Nacional de Catalunya.




Amb en Quim, encara no son les 8 del matí, que ja anem cap a Besalú. Arribem i ja veiem piló de gent, bikers, cotxes... molta i molta penya!!! En aquestes que veig un forat per deixar el cotxe, al costat de l'Edu i en Carlos d'Ayats amb un company de l'escoleta, en Narcís Remus... no els he reconegut de paisà, fins que s'han vestit de "Romà" que ha estat quan m'he adonat, perdoneu, l'edat em malmet el cervell, jejeje

Anem a inscriure'ns, 5min de cua i fet!!!, Jo a la llarga i en Quim en principi a la Curta, que fa dies i dies que no agafa la "burra"!!!
La d'enguany es diu que serà ràpida i se que la curta per en Quim serà "poca cosa", però a veure com va i al desviament de curta-llarga que triï.

Tret de sortida, no sense escoltar abans l'himne nacional de Catalunya, i a rodar. Faré cas en Lato i Gassss!!!
No he pogut sortir gaire endavant, hi havia molta, molta gent i ens hem posat com hem pogut. Així que només de començar a pedalar un punt més del que estic acostumat i a aguantar el "tirón"!!! Els de davant s'envàn, anem fent grupets i cada un es va posant al lloc que li toca. Sempre hi ha qui va més endavant i mica en mica és avançat, i al revés, qui comença enrere i mica en mica es va guanyant posicions ben merescudes pel seu estat de forma. Jo al meu ritme, crec que força, força alt. Molt rodador, avui ha estat un circuit per les 29, i els que anem amb 26 hem patit una mica més, però hem aguantat.

Al principi hem fet molta pista, per estirar grup, pujades trenca-cames i per fi ha arribat l'hora de corriolejar. Corriols molt nets, ràpids, molt, molt ràpids, sense gaire exigència tècnica i els de pujada molt ciclables. En aquests corriols costa molt avançar, al menys als que no soms 'Pros, però com tampoc ens anem a jugar-hi res... a fer cua i un darrera l'altre, que en companyia es pedala millor.
No sabria dir ben be per on era mentre pedalava, però la sensació que he tingut és de donar volts en un pam de muntanya. Ara, un cop veig el track, ho veig més clar... i efectivament, hem fet un ziga-zaga, puja-baixa i volta cap aquí - volta cap allí... que sempre hem estat a tocar Besalú.

Molt bon circuit ben preparat per la colla dels Desfrenats, bona organització i molt bona companyia en tot moment... només en resta de donar-lis les gràcies a tothom i Fins l'any que bé!!!



Finalment, 31Km., 775mts+.
El meu temps en cursa... 1:48Hr a 20min del primer classificat.
En Quim, a fet finalment la llarga, 2:00Hr., i...
l'Edu i Carlos d'Ayats 1:44Hr. aprox.
Un circuit molt rodador, i molt ràpid, en el que les diferències no son massa exagerades.

Classificació Volta Llarga  61 de 312


Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada