dilluns, 1 d’abril del 2013

Tute tute... rostida dels 47

He exprimit ja els 47.!!! Ja no em donem mes de sí.
A mesura que passa el temps i un es fa gran ("oju"... gran no pas vell!!!, encara) volem allargar més i més els dies... que tot vagi una mica mes poc a poc, si mes no. Però tot segueix el seu ritme...

Els darrers dies han donat molt de si. He sortit força a pedalar, em segueixo trobant molt be damunt la bici, i des que tinc "aparcat" el tema del còrrer... no em retenteix-ho de cap genoll (això pinta bé).


Amb en Quique, quedem el Dijous 22 a 2de10 a Fontajau. Agafem carrilet fins Bonmatí, pista i camins fins tocar Amer i ens parem per menjar alguna cosa. Seguim fins St.Climent d'Amer, Les Serres, corriol (que no falti) de la Tramun del 2011 fins Casademont, pista i carril bici de St.Gregori i cap a Girona.
53Km, 3:30Hr, 475mts+
Una sortida per rodar i anar agafant forma.

Amb en Martí, Simon i Pep Comas el Dissabte 24 quedem a St.Josep a 2de9. Rodem per carrilet fins Llambilles i ens endinsem a les gavarres pujant per sota de St.Cristòfol... amunt, amunt fins el Coll del Matxo Mort, seguim fins quasi a tocar Els Metges, Sta. Pellaia, Montnegre, Llambilles i carrilet fins a Girona.
68 Km, 4:45Hr, 1050mts+
Una ruta llarga, amb bon desnivell i un ritme de bon entreno.

No és fins aquest Dijous que torno a agafar la bici per fer una sortida "cremadora".
De Sarrià a Girona i carrilet a Cassà... i apa gira cua i cap a Girona i Sarrià.
42Km, 1:45Hr, 200mts+
Bona rustida de cames.

Divendres quedo amb l'Edu... "no se que farem", però segur que surt una ruta maca.!!!
A 2de9 quedem a casa meva i comencem suau fins St.Daniel, camí de les dones, corriolet de Can Pol per agafar la pista de sota i la nova que han obert fins la Casa de les Figues. Seguim per pista i camins per sota Cal Dineret, cala Ferriola i Castell de St.Miquel.

Gràcies Edu per la foto
Res, que seguim i cap avall que fa baixada,... però a Celrà, per tornar a pujar a St.Miquel. Aquestes pistes de Celra-St.Miquel piquen... i molt. Les pendents son més pronunciades, i arribes a dalt força cuit. S'han de fer mes sovint!!!
Res que continuem de St.Miquel cap a can Pol per allargar una mica mes la sortida i ara ja si que baixem a St.Daniel i cap a Sarrià.
38'3Km, 3Hr, 920mts+
Ruta més llarga del que esperava fer l'Edu... es el que te pedalar amb companyia, l'un estira l'altre i acabes fent més del que faries sortint sol.

Dissabte surto sol... quin "peligru"!!! Tinc en ment rodar fort i fer molt desnivell... sense ruta determinada, però amb moltes ganes de fer quilòmetres.
De Sarrià a el Pont Major i sense a penes escalfar que començo a pujar per el camí de la Sorrera a Montjuïc. Travesso la variant i decideixo pujar per la pista més dura que conec, la pujada de la Mort.
Pendent de més d'un 20%, plat petit i molinet amunt, amunt!!!
St.Miquel, cala Ferriola, can Pol, pista de sota la carretera de Els Àngels, corriol Open de Quart de baixada, pujada a can Viola i pista fins Els Àngels. Menjo i cap a Montnegre per pista. Segueixo una pista fins la creu de ferro i torno amunt cap a Montnegre. Una altre pista cap a el Celre, torno a pujar fins can Mascort, i mes pista fins can Pol per ja anar de baixada a St.Daniel i cap a caseta!!!
46'5Km, 3Hr, 1225mts+
Bona rustida de cames.

Diumenge fem una costellada a St.Cristòfol amb part de la família. No m'ho penso dos cops que carrego la bici i així aprofito per pedalar una estona... abans d'ajudar en el que pugui.
A les 11 del matí surto a fer un "voleio" pels voltants de St.Cristòfol... pujo per pista fins el Puig de Bou, baixo per un altre camí fins Llambilles, pujo a St.Cristòfol, agafo un corriol de baixada per anar a pujar per el camí que he baixat i que pica de nassos (per no dir c*llons). Altre cop al coll de Bou, cap avall que es hora de cuinar, menjar i fer tertúlia.
17'35Km, 1:24Hr, 575mts+
Sortida curta però intensa.

Ja 48!!! com passa el temps.


Salut!!!



4 comentaris:

  1. Per molts anys company i moltes pedelades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Martí.
      Que en vinguin moltes de pedalades, i que les pugui compartir amb bona companyia com la teva.

      Salut!!!

      Elimina
  2. Per molts anys company. Espero veure molts més al teu costat, bé, millor dit al teu darrera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quique, Moltes gràcies.
      Que els teus desitges es converteixin en una realitat.
      Davant, darrera, o al costat... el cas es compartir pedalades junts.

      Salut!!!

      Elimina