diumenge, 6 d’abril del 2014

Marxa Vall del Terri

Aquesta Marxa o Cursa es de les que formen part del meu repertori de curses anuals. Com no, si no plou, es d'aquelles en les que unes setmanes abans ja hi estic pensant.
Ahir, dissabte,  no les tenia totes, a la tarda tenia les lumbars sobrecarregades... i això que només vaig anar a caminar. Tinc de fer un pensament, no podré aguantar gaire més amb aquestes condicions.

Be, ahir a la nit... fisiocrem i al matí com nou. Això he cregut a primera hora. Em llevo a 2de8 i cap a Cornellà a fer l'incripció. Ràpidament coloco dorsal, saludo companys del club (Robles i Xavi), d'altres del poble (Edu i Jose A.) i més coneguts.
Poc per escalfar i ens esperen 40km d'autèntic BTT!!!

A les  9:03 es llança el cohet... i es dona la sortida de la Cursa!!!
Els primers metres intento anar amb el grup del davant, costa però ho intento. Asfalt i primer tram de pista de pujada. Vaig perdent ritme i ho noto, però vaig fent. Entre corriols i pista passen els primers 5km, fins que ja veig que la cosa anirà de patiment... les lumbars ja es desperten i començo a patir més del normal. Vaig fent al meu ritme, em trobo en Robles amb problemes i em diu que no es gaire res... segueixo i poc després m'avança. Com va el personal!!!
Jo he fet la resta de la cursa al meu ritme, amb més patiment del normal... fins hi tot, quan hem pujat a La Mota, i prop de Sarrià, estava per anar a casa i plegar... però que coi!!! no vaig a guanyar res, però es ja un repte personal més que tinc. S'ha d'acabar, mes tard o d'hora però s'ha d'acabar!!!

Per la zona de La Mota, Sarrià (zona coneguda), després Medinyà i el seu fang característic. Un Fang que s'enganxa i no es solta per res, vaja que només fa que afagir-hi pes a la burra!!!
De Medinyà a St.Mer. Zona corriolera i per gaudir de ple del BTT. Amb un corriol que sempre hi ha un esglaó d'un roc, i que hi han fet un peralte d'aquells ben currats. Gracies nois, tot un puntasso!!!

 Portem ja uns 28km o 30... anem cap a Pujals del Cavallers tot fent algun corriol més i cap a Cornellà del Terri.

Arribo a Meta amb 2:23Hr, 39,35km i un desnivell de 950mts+
Posició, 34 de 108 finishers...
Satisfet, ja que després del que he patit, he pogut acabar i acabar be.

Classificacions
Track Wikiloc
Fotos Narcís Grabulosa

Salut!!!


1 comentari: