diumenge, 4 de maig del 2014

Conclusions de la nova 27'5

El dimecres 30 d'Abril, als vols de les 6 de la tarda, em va arribar la nova Canyon Nerve AL 27'5.
No es una "pata negra", però de ben segur que no en tindrà res a envejar, per l'ús que en faré i les meves possibilitats, hi ha bici per gaudir una pila de sortides i/o quilòmetres.

Només arribar a les meves mans, desmunto per posar-hi els components que puc aprofitar de la "pata negra". No em dona temps a provar-la, així que Dijous, tot i que tinc compromisos familiars, em puc escapar una estona per fer un puja/baixa a St.Miquel per tastar-la i veure si he fet bona elecció.
He pujat per la pista i he baixat per el corriol d'apeu del Àngels. Rodadora com la 29, puja i corrioleja el més semblant a la 26... i baixa per pedregam com la 29, baja que s'ho empassa tot!!!La primera impressió diuen que es la que compte... així que de seguida veig que la he encertada de ple.
Segona prova, l'endemà. Divendres, després d'una visita amb en Ruben del centre Cenit (una posta a punt de fisio/osteòpata) i quedo amb en Quique per acompanyar-lo en una sortida que està fent de pre-entreno de la Pedals de Foc. Quedem en 1 hora, així que carrilet i apa, a Cassà de la Selva per trobar-nos i pedalar una estona junts. Enfilem cap a Montnegre-El Castellar-Tobogans Bicentury i jo torno per St.Daniel que ell va per carrilet.
Aquest dia no he tingut temps per assimilar si la sortida que he fet ha estat bona per la bici, per la posta punt fisio/osteopata o per el ritme que hem fet. No en puc treure conclusions, tot i que m'hi he trobat molt a gust damunt la bici... i com no, amb la companyia d'en Quique.

Decideixo fer una sortida més llarga per posar-me a prova Jo+27'5. Així que Dissabte en Martí i en Pau han dit d'anar a fer la ruta de la Trenkacames13, sortint d'Anglès. Agafo el cotxe i cap allí a les 8:15 del matí, pam més pam menus, que sortim pedalant del parking d'Anglès. Ruta molt trenca-cames, com no podria ser d'altra forma. Un puja-baixa constant, un desnivell més que exigent a un ritme suau-alt que puc imposar-los tot dosificant per no anar massa tocats.
Tot un gaudir dels corriols en el que m'adono de com vaig millorant la tècnica de baixada, com vaig agafant més seguretat i com m'estic adaptant a la nova 27'5.
Bona sortida per confirmar la primera impressió que tenia d'aquesta nova Canyon.
Com no, bona companyia. Hem aguantat un bon ritme, confirmem que "no estamos tan mal", no?

Be, aquestes sortides estan molt be, però com millor puc posar a prova la nova eina es fent una cursa, així que... aprofitant que avui Diumenge hi ha la Cursa Open Tàctic - Marxa del Conill de Celrà... va que ja estic tardant!!!
Un dia espectacular per pedalar, si be no és el millor dia per anar a una cursa, ja que porto 3 dies sortint, amb més de 100km i més de 2500mts desnivell+. No se com respondran les cames, però el que m'interesa es fer hores/km/mts amb la nova bici, així que a les 9:42 es dona el tret de sortida... noves sensacions a experimentar!!!
Que puc dir-ne de la cursa, ritme d'infart, penya que va a tota llet, res de sortir a passejar, si no vaig més endavant es per que no puc... Doncs com totes les marxes i/o curses. Primer hi vas per aprendre i passar-ho be, però que acabes sempre anant aquell punt de més que et posa al teu lloc, per acabar amb la sensació de haver fet una bona feina.
La d'avui ha estat una cursa força exigent, molta pista de pujada, molts corriols per agafar i millorar tècnica. He trobar una manca de senyalització, on era fàcil perdre't i/o colar-te sense voler.
He tingut una punxada als 20km aprox. Anava força be, he perdut 10min, però m'han avançat uns 5bikers només (no se si es que anava dels darrers o es que portava força distància als bikers seguidors).
Tot i així, he completat els 29km amb 2:21Hr i un desnivell de 1000mts+.
Amb unes sensacions i una adaptació a la "machine" perfecta.Els dolors de lumbars sembla que han disminuït, no desaparegut, però em vaig sentint força millor fent aquest esport que tant m'agrada... pedalar per muntanya!!!

Track Garmin Wiki


Salut!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada