divendres, 18 de novembre del 2011

Sortida a Els Metges a fer el dia.

Divendres ja havia quedat amb en Quique per anar a fer una sortida que ens duria força part del dia... així que a les 9:15 quedem al pavelló de Fontajau on esperem en Jordi, Marc i en Pere.
El dia es un dia d'aquells "tapadots", "tristos" i que no tens ganes de fer gaire res... ara be, per pedalar, ja en tenim de ganes, ja!!! Amés, ens podem trobar de tot, amb el que ha plogut aquests darrers dies. Una ruta que portarem una mica entre tots, doncs originalment, teníem previst, en Jordi, d'anar per Llorà, Granollers de Rocacorba... i donades les condicions meteorològiques, la canviem per la zona de les Gavarres.

Desprès d'arreglar  la roda de darrera de la bici d'en Marc, ja ens posem direcció a St.Daniel per pujar pel camí de les dones fins la carretera dels Àngels. Travessem i seguim per pista... llarga, llarga, darrer corriol de pujada dura, fins tornar a la carretera. Tornem a endinsar-nos al bosc per un altre camí, però abans fem una aturada per recuperar i menjar. En aquest camí, agafem un corriol a l'esquerra que puja, i puja, i puja fins la pista de Montnegre, no l'havia fet mai i és d'aquells que s'han de memoritzar per repetir!!! m'ha agradat!!!.
Seguim per aquesta pista de Els Àngels a Montnegre i d'aquí a Sta. Pellaia pel Puig d'en Carreres. Agafem un corriol a la dreta que ens duu fins al Puig dels Cristians, on fem una aturada ja que en Marc i en Pere ens deixen i ja se'n van de tornada.




En Quique, en Jordi i jo seguim per la pista direcció al Coll de Llumeneres, però en algun lloc ens hem desviat o no hem agafat el trencat que tocava i hem anat baixant i baixant... baixant i baixant... fins que ens hem trobat a la pista que va a la urbanització de les Gavarres. Ho hem passat molt be baixant, tot i estar el terra molt xop, hem baixat molt depresa. Ara ens toca pujar tot el que hem baixat, així que pista de la urbanització i amut!!! a pedalar!!!
Aquesta pista ja no la deixem i ens porta fins a Els Metges. En algun tros pica fort la pujada, i en 1'5Km es puja 150mts desnivell... poca broma!!! que si es puja a bon ritme ja quedes cuit de cames!!!
Un cop a Els Metges, ens quedem a menjar una mica... torrades amb embotit. Tot i que el millor es l'estona que passem en aquests moments, que be que va un bon tiberi després d'una apretada com la d'avui.
I ara... a tornar amb la panxa plena!!!
Sembla que la tornada ha de ser tot baixada... jejeje, doncs no, puja, baixa, puja, baixa i repetjons que a aquestes alçades de la sortida, cremen la ostia!!! Agafem-s'ho amb calma, però sense dormin-se.
No ho fem per on hem vingut, ho fem per altres pistes i corriols, per acabar de mullar-nos.
Corriols que s'han convertit en pistes i pistes plenes de fang i basses, travessem rieres plenes d'aigua, amb l'aigua per damunt els genolls i travessant-les quedant-nos en mig clavats amb la bici.
Vaja... que en la tornada hem fet el que no hem fet a l'anada,...i hem acabat molls, molls.





Ha estat una sortida molt i molt guapa... de les que de tant en tant m'agraden fer, i amb companyia d'en Quique i els seus companys... una sortida de 10!!!


Finalment, 70Km des de i fins a Sarrià, 1275mts desnivell+. 4:12Hr pedaleig, 6:30Hr sortida.


Salut!!!

3 comentaris:

  1. Xavi al tanto que vas amb uns quants de perillosos.....

    ResponElimina
  2. Santi,

    ni que ho diguis,
    Com ho saps???, jejeje

    Salut!!!

    ResponElimina
  3. Una bona sortida, camins i corriols que no havia fet mai, fang i aigüa a dojo, un bon esmorçar-dinar i mol bona companyia ..es pot demanar més? A veure si no deixem passar gaire temps i el mes que ve en fem una altre.
    Fins ara!

    ResponElimina