dijous, 10 de març del 2011

Perdut Buscant Corriols

Avui m'ha donat per sortir al mig matí, donat que ha fet un molt bon dia, solet i bona temperatura.
La meva intenció ha estat d'anar cap a St.Miquel i mirar de investigar alguna pista, camí o corriol desconegut per mi.
Només de fer la primera pedalada... una fressa "garranyic-garranyoc" de pedalier que no es podia aguantar. Això em passa per agafar la bici vella, sembla ser que hauré de fer-li un gran repàs. Avui a la tornada la desmunto i la repasso. Be, que per la fressa no quedi, seguiré una mica "desconcentrat" per la musiqueta de fons, però anem-hi que el dia s'ho mereix.
Enfilo St. Daniel cap al camí de les dones i quan s’acaba el corriol que es converteix en camí/pista, planeja una mica i agafo una pista que baixa a l'esquerra. Fa uns dies que anant-hi amb en Tomàs vam comentar On aniria a parar aquella pista??? doncs ara ja ho se... queda morta, després de baixar uns quan metres... toca tornar enrere i pujar. Torno a agafar el tros que he deixat del camí de les dones i a l’arribar a la torre de llum, en lloc de seguir pujant per la pista agafant la corba de paella a la dreta, segueixo recte i veig que hi ha un camí, no gaire llarg, que em porta a una pista que puja fins al mirador i la torre "dels bancs". Allí se m’acut provar un camí una mica mes avall, direcció al Rest. "Can Pol", agafo a la dreta, un camí que puja fins un dipòsit i allà hi ha una trialera que baixa, curteta però intensa. Hi ha un tros que jo no he pogut baixar, es un esgraó per bikers amb un alt nivell, però es pot passar voltejant per la dreta. Un altre dia que vagi acompanyat intentaré baixar aquest esgraó. El camí segueix un altre tall més fins el mirador. Com que ja he pujat per aquella pista he fet un tros de baixada per agafar-ne un altre de pujada als bancs.
He anat camí de Puig Estela i ahir anant amb en Tomàs i l'Edu, vàrem comentar un corriol que hi ha a la dreta, que l'Edu em va dir que l'avia fet, però que no sabia com estava per què feia molt de temps,...  i l'he anat a provar.


Maleit corriol,... sembla que te que anar ve... però es va tapant cada cop més... fins que m'he trobat al mig del bosc, se que falten pocs metres per arribar a la pista que hi ha a baix i intento seguir. No puc passar amb la bici per mig dels brucs i arbres, deixo la bici i m'emporto el gps... per si em perdo, dic.
Dit i fet, perdut al mig del bosc, amb un desnivell de 60metres i amb feina de trobar un altre cop la bici i el corriol de pujada. Enfilo un altre cop aquesta trialera, ara de pujada, arrastrant la bici, es fa interminable.


Un cop arribat a la pista, me’n vaig de tornada cap a casa, baixant pel corriol des de els bancs fins el radar. Aquest corriol si que està bé... amés l'he fet una mica diferent també.

Be, que al final m'emporto un parell de corriols mes que sabré i una pista i un corriol que ja se que no es pot fer.


També m'emporto un bon entreno... 2hores 24km 550desnivell

Salut!!!

1 comentari:

  1. Xeviiiiiiiii, pero que has fet!!!!! la veritat que estava llegint, i et veia pel mig de les branques, bon resum de la sortida, j m ensenyaras el corriol, tots dos el bo i el dolent...je..je.
    Hens veiem. dissabte no vindre.
    Salut

    ResponElimina