dilluns, 7 de març del 2011

Posada en marxa del meu primer Bloc personal

Be, crec que ja va sent hora de que posi en marxa el meu primer bloc,... tants anys dedicant-me al món de la informàtica i mira per on que no disposava d'un lloc per poder expressar i comentar les meves vivències.
Ara, desprès de veure blogs de companys i amics tan pel que fa a la meva feina, (Programació i informàtica) com al meu lleure (bici BTT) per fi ha estat aquest darrer el que m'ha fet decidir a emprendre aquest nou repte.

Espero que de tant en tant pugui anar-me familiaritzant amb aquest nou mitjà de comunicació i així deixar la meva petjada en aquest nou medi digital, a l'avast de tothom qui vulgui visitar-lo.

Començo, doncs, amb aquesta primera anotació al bloc, comentant que darrerament porto una forta vinculació al mon de la BTT... jo que fins fa 5 o 6 anys era contrari a tot el que era fer esport, i que tot sovint s'encarrega la meva estimada esposa a recorda-m'ho!!!, jejeje,  ho dic amb tot el carinyo, eh!!!.
De fet, cal recordar que fa només 11 anys que vaig deixar de fumar (més d'un paquet al dia "Marlboro"). Aquests darrers 5 o 6 anys he estat fent una mica d'esport, i sobretot el darrer any, des de el Març del 2010 que m'ho estic prenent de valent... es un repte personal que va increscendo. Sòn coses que te fer esport, com millor estàs, més ganes tens de fer esport.
L'estiu passat vaig fer la primera cursa BTT en serio, vaig fer-ne un parell al 2009 però curtes i patint mes del normal, ja que jo era novell i principiant. En aquesta cursa "Es Pollastre 2010" vaig quedar en el lloc 116 dels 179 que varen acabar la llarga de 41km. a 1hora i  29min del primer classificat. Per mi va ser una molt bona posició, de fet jo anava amb la intenció d'acabar i de la colla que vàrem apuntar-nos vaig quedar el segon, tot un màquina!!! jejeje, de fet vaig acabar molt sencer, em va agradar molt i repetiré cursa aquest 2011.
Desprès vaig fer la Cursa del poble "Sarrià de Ter", que es va fer per primer any, va anar molt bé, va estar molt maca i vaig quedar molt ben classificat, 42è de no se quants, però érem més de 200, per que no es va publicar una llista oficial de classificacions. El meu temps va ser 2:25:00 i van ser 35 Km. de puja/baja trencacames.
Darrerament estic sortint a pedalar forca, uns 3 o 4 dies setmana, alguns dies sol, i altres o caps de setmana amb en Tomàs, en Pep, Quintana, l'Edu... i de vegades la colla som tanta penya que costa recordar el nom de tots.
També tinc bici nova, una CANYON Lux MR 9.0 carbon, 9,9kg. XTR + DTSWISS + FormulaR1... es una "pata negra", encara que la faig servir els caps de setmana i entre setmana surto amb la vella, que no va gens malament ;-)

El tema del treball m'està anant bé, i mira que estem en una mala època, però la feina en informàtica no ha baixat, tot i que es nota molt que la gent ho està passant verdaderament malament.
Ja fa molts anys (+20) que estic immers en el mon informàtic i de fet ja fa quasi 5 anys que la dedicació és absoluta, no com quan treballava i la informàtica estava en segon pla. En aquella època no em quedaven hores al dia per omplir i l'esport no va formar part de la meva vida. No me’n arrepenteixo, no, sinó que era un altre temps, unes altres obligacions, altre forma de veure i viure.

Buff!!! Tinc moltes coses a explicar pel que veig... i jo que creia que això de tenir un bloc no em seria útil... i ja veus, només de començar, m'estic liant a escriure com un boig :-)

Deixo cosetes per escriure en un altre ocasió, que de ben segur que tot anirà fluint.
El que he dit anteriorment... intentaré anar plasmant les meves vivències tot sovint per aquí.

Salut !!!

4 comentaris:

  1. Hola Amic;
    quina al.legria que siguis un bloguero mes, ja veuras aixo enganxa i molt, felicitats, hens veiem aviat, una abraçada.
    Edu

    ResponElimina
  2. Hola Xevi. Benvingut a l'apasionant mon dels blogs. Ja has vist que comences i no t'enrecordes de parar... Això d'explicar les coses que t'omplen per no saps qui està molt bé, i quan va veient que de tot arreu et van visitant i que el número de gent que ho fa creix, és bastant gratificant. Doncs res, enhorabona pel blog i estem en contacte, ara, per un altre mitjà més. Ah! hem d'anar a fer la volta curta de la Marató...segur que t'agrada.

    ResponElimina
  3. Edu, encantat de formar part de la comunitat bloguera!!!

    Ens veiem demà, si no plou, avui he fet dos corriols que t'agradaràn.

    Un de Baixada de Montjuic a Campdorà que em recorda al de la Mina Victòria. L'altre ès a Puig Estela, i es un baja/puja que es guapo!!! igual ja l'has fet, per si de cas el fem un dia que sortim.

    Salut!!!

    ResponElimina
  4. Quique, ja veus, jo que visc de l'apasionant món de la informàtica, tindre un bloc se m'ha resistit fins ahir.
    Si, comences a escriure i la veritat és que no pararies. Tothom tenim moltes coses a dir.

    Ja he llegit el teu bloc on comentes la Marató Curta de Radikal. Jo, com be saps, hi volia anar, però el dissabte tenia convidats, vèrem plegar tard i el vi+cava em van imposibilitzar pel matí, tot i que em vaig llevar a les 7, el cos no hagues pogut aguantar ni la curta!!!. Els comentaris que he llegit diuen que va ser molt dura i enfangada,...
    Un dia que tinguis temps, i quan s'aixugui una mica el terreny, quedem i anem a fer la Curta o la Llarga, com veiem.

    Salut!!!

    ResponElimina