dissabte, 17 de setembre del 2011

BARONIA de SAS... Molt xula, tret del pas per sota la carretera

Doncs finalment avui he anat a fer la Cursa/Marxa de la Baronia de SAS, a Salt. Tot i que ahir vaig anar a dormir tard, força tard, a les 4:30 de la matinada, això si, vaig fer força bondat amb els GinTònics, xarrups i copes, i no vaig castigar gaire el fetge.

A les 14:30 ja vaig anar a incriure'm i recollir el dorsal. Vaig saludar en Pep del "Esteve" "escoletero" que anava a fer la cursa de córrer amb en Xavi Gimeno.


També m'ha trucat l'Edu, que pot i anirà amb en José Antonio a fer la cursa,... la volta curta.
Desprès, puntualment, a les 15:15 la meva dona, la Rosa, em porta amb el cotxe fins a Salt i comença el recital de salutacions als companys i amics coneguts. Es molt maco quan arribes i veus que igual que coneixes a gent, també et coneixen, et sents be.

Hi he vist a molta, molta gent en aquesta cursa. Dir que aquesta cursa és puntuable per la copa gironina, i es clar,... avui hi ha nivell... i quin nivell!!! a veure com respondré, que les sortides nocturnes quan un te una edat, pasen factura!!!

Ja agafo posició de sortida, i amb una mica de retràs, a les 4:14 es dona la sortida de la volta llarga.

Una mica mes tard, s'ha donat la sortida de la volta curta...

Es comença a pedalar fort, a un nivell alt i posant a prova el cardio!!! ja el tinc per sobre de 170ppm només de començar, i fins arribar al primer corriol on ja tenim el primer tap de la cursa,... una mica massa aviat, doncs no hi ha hagut prou pista i desnivell per poguer estirar el grup. Hem fet 2'5 Km sense apenes desnivell. S'hauria de tindre en compte per properes curses.
A partir d'aquí ja tot ha estat perfecte... he intentat anar a un ritme alt, i tot i així m'ha avançat força gent al començament i a mida que anaben passant els Km, el grup s'anava estirant, i ja s'ha posat tothom al seu lloc.
Podria dir que aquesta cursa ha estat xulíssima, de les que mes m'han agradat en la que hi he participat... ha estat un festival de bones pistes, corriols nets, llargs, tècnics i no tant tècnics, i un constant puja/baixa trencacames que sense fer un gran desnivell et deixen cuit ben aviat.
Tot i estar tot perfecte, hi ha hagut un punt, al final, quan hem passat per sota de la carretera, que hem hagut de fer-ho per un tub de la riera que estava asquerosa, berre i bruta... crec que es podia estalviar o si mes no, haber-hi posat mitjans per no haber de quedar enfangat fins els nassos en el darrer Km d'arribada a meta.
Tot i així, he quedat content de la cursa que he fet, la posició on he anat en tota la cursa i satisfet pel rendiment en una cursa que s'ha fet en plena digestió... a les 4 de la tarda... "manda huevos!!!"


Finalment m'han sortit 32Km, 2:20Hr i 1050desnivell... cardio 194màx., 172mitjana
Veure la ruta
També tinc de dir...
Els avituallaments han estat on calia i amb el necessari per recuperar. Ara be, també, com en d'altres curses que he fet, hi trobo a faltar el control de qui fa volta curta i qui fa la volta llarga. Això sembla un campi qui pugui. No costaria res en un punt del trajecte llarg, posar un gomet al dorsal del que passi en un lloc concret. Això es fa en la cursa del Pollastre i al meu parer, es fàcil de fer i treu dubtes al control d'arribada.
I la organització... al lloc d'arribada, on ens donen la teca i el beure... sisplau, abaixeu els altaveus!!! o si mes no, orienteu-los a un altre lloc, cony que arribes i no pots ni parlar amb els colegues!!!

Fins aviat, companys,
Salut!!!

9 comentaris:

  1. bONA CURSA!! HE DISFRUTAT MOLT!!! pero tambe he patit de valent, tens molta rao amb le tema del forat del ultim km, estaba asqueros!!!
    El tmeps 2.20 molt bo!!.
    no estic gaire d acord amb els avituallamnets, el primer estbaba al km 17, comptan que la curta en feia 22, un pel tard!!!
    fins aviat

    ResponElimina
  2. Completament d'acord amb tu Xevi, tant amb l'ho de trobar gent coneguda i de bon rollo com del resum de la cursa. Tu encara has sortit de puta mare al davant pero els que varem badar i estavem quasi al darrera , tela marinera en el tap del km. 2,5 com deies, siguen tanta gent va esser un problema. En quant als teus comentaris de la queixa del putu pont al final ple de merda i als altaveus a l'arrivada, tambe va ser una tocada de collons que varem comentar molta gent i a mes i afegiria que els avituallaments una mica fluixos, pero be ja passaven, ara el que si que no passa es que a l'arrivada tant l'aigua com la cocacola fossin calentes, COLLONS, que fotia una calor bestial i tanta sols amb uns cubells plens de gel es solocionaba el tema. Favor haig de dir que la cursa va ser espectacular i molt ben marcada. Salut xevi i fins la proxima, sempre es agradable trobar una persona com tu per el mont aquest.

    ResponElimina
  3. Be en Pipo ja ha dit el que anava a dir jo, edemes estic fet caldo i no tinc ni ganes de escriure, Xevi, encantat de veure, i ja pots anar canviant el maillot blau de barrufet, per el de barrufet de l'escoleta btt, que sona millor, je, je, cuidat, ens veiem a la pròxima.

    ResponElimina
  4. Ei xavi quan giraves a la xurta hi havia 2 nois apuntant els dorsals..ja ho tenien controlat

    ResponElimina
  5. Xevi gran temps, estat fet una maquina de pedalar. Estic amb tu en tot el tema de l'organització, però he de dir que el recorregut m'ha semblat impressionant, de les millors que he fet. Salut i a pedalar.

    ResponElimina
  6. Edu,
    igual si que l'avituallament ha estat una mica lluny.

    Pipo,
    una bona posició a la sortida s'agraeix alhora d'estirar el grup i arribar al primer tap, no val a badar!!! jejeje.
    TOTA LA RAO AMB LA BEGUDA CALENTA, si senyor. Alhora d'escriure el comentari el vaig oblidar.
    Agraeixo molt la vosta amistat "escoletera", sous tots collonuts!!!

    Nava,
    Tinc previst fer-me oficialment "escoletero" i si això mereix l'apodament de Barrufet de l'escoleta, cap problema. Com li he dit a en Pipo, agrait de la vostra acollida i de les sortides que hem gaudit aquest estiu. Fins aviat.

    Santi,
    Anava tant fos que no veia si m'apuntaven en algun control... m'alegra que t'adonesi's del detall.

    Jose Antonio,
    com be dius, el recorregut a estat impresionant, m'ha agradat moltíssim el que es pot fer amb els corriols d'una muntanya tant petita com és la que separa Bescanó amb Aiguaviva. De les millors!!!

    Salut!!!

    ResponElimina
  7. Felicitats pel gran temps!! Cada dia vas a mes! Enhorabona!

    ResponElimina
  8. Hola mosca, penso que després d'un sopar i copes, retirar-se a les 4 de la matinada i posar-se amb la btt a les 4 de la tarda del dia següent en una carrera quins collons.
    hem de tornar al txalaka.

    salut.

    ResponElimina
  9. Txema,

    Gràcies. Posar-hi ganes n'hi poso, jejeje.

    Manel,
    de fet, a les 4 de la tarda, les copes ja estaven mig cremades... sinó als primers Km. es va evaporar aviat l'alcohol del cos que quedava.
    Quan vulguis tornem a sopar al Txalaka,... amb o sense dones?

    Salut!!!

    ResponElimina