dijous, 8 de desembre del 2011

Cursa Porqueres "Run"

Aquest dijous la cita a estat a Porqueres (Cursa 7Km córrer).


El dia 6 va ser el darrer dia per apuntar-s'hi, i vaig empènyer a la Rosa a que m'hi acompanyes, tot i que no ho veia gaire clar això de fer un desnivell de 232mts... finalment va decidir a fer-la. Ha estat dos dies només que pensant-hi i, fins i tot, somiant-hi. Son les primeres curses, i els nervis... ens ha passat a tothom, qui més qui menys.

Bon ambient a les 9:00 del matí, poca gent, però l'ambient flaire a nivell molt per sobre de les nostres possibilitats, així que tocarà patir i veure com la gent ens avança. Ens hem posat davant a la sortida... error per part meva, ja que la Rosa l'hi ha tocat veure com molta i molta gent l'ha anat avançant, i això fa la cursa encara més dura. Ens hem separat ben aviat a la sortida i jo al meu ritme... fins el Km.2 tot ha estat com una bassa d'oli... la gent cadascun a de trobar el seu lloc i guanyar-se'l. Tot i que va pujant, es suau i es pot fer a bon ritme. 500mts de baixada i tornem a pujar... asfalt, pista i camins per poble i bosc. Desprès de fer uns quants puja/baixa i passar pel vell mig del poble de miànegues ja només queda baixada per asfalt fins el pavelló. És en aquest darrer tram on tinc posat el punt de mira en un dorsal i no el vull perdre de vista... el meu repte, acabar per davant seu. Així que la darrera recta a meta... l'avanço, i em quedo satisfet com un nen petit!!! jejeje, punyetero que es un... i es que em conformo amb poca cosa.
Miro el crono i molt content del temps emprat a la cursa... tot i que se que davant meu hi havia molta i molta penya... però el que compte es acabar dignament i amb bones condicions per tornar-hi en la propera a fer-ho millor, si es pot, es clar.

Clasificació posició 147 de 347... amb un temps de 34'39".
La Rosa, pos.305, t.46'39" (58 de 81 Fèmines), i molt important... ha acabat amb bones sensacions.!!!

L'organització no ha estat malament, petita menció de que sort n'hem tingut de ser poca colla, ja que per l'entrega de l'obsequi (pitrall molt xulo) i botifarra + pa amb tomata, han tardat la ooooostia amb una cua que hem fet a l'hombra, que m'ha fet recordar la cursa del carrer nou... Ja hi tornem...!!! Feu-vos-ho mirar per una propera, sis plau!!!

Ah... també fer una petita suggerència per algun organitzador que pugui llegir aquestes línies... Hi ha gent que son celíacs, però que els agrada fer l'esport i fer curses com la resta de gent... A veure si es pot preparar algun tipus d'esmorzar per ells.
El cas de la Rosa... ja porta unes curses que en acabar, no te més a fer que mirar com els demés ens fotem la "buti"... i no hi ha ni una petita peça de fruita per ella... no se, es per tenir-ho en compte, no creieu???


I... Diumenge, a la Cursa x parelles de Llagostera, amb en Pipo... ja us explicaré.


Salut!!!

1 comentari:

  1. Ets un crac, ja veig que he de seguir entrenant, algun dia et deixare enrera...je,je,je. De moment em conformo amb acabar les curses sense
    parar.
    1a cursa amb una mica de desnivell superada!!!!!!!

    Rosa.

    ResponElimina