diumenge, 11 de desembre del 2011

Marxa x parelles a Llagostera

Avui Diumenge, tinc parella BTTtera,  en Pipo de l'Escoleta, per fer la meva primera cursa per parelles i com a cloenda de curses amb BTT per aquest 2011, pel que a mi respecta.
A les 8:45 ens apuntem i desprès de saludar els coneguts, (en Pipo s'en fa un fart!!!) ja podem fer un volt per escalfar... la temperatura es força baixa i costarà escalfar-nos... ara que en la primera pujada que fem ja se'ns treurà ràpidament, ja!!!
Sortida força puntual... però molt "embossada", crec que ens tenien que fer uns kms. de pista o carretera per estirar el grup i no pas fer-nos passar ja de bones i primeres per camins... però be, que amb algun que altre tap, hem anat fent a ritme i bona posició. Ja de bon començament hem vist que tocaria embrutar-nos... fang, basses, aigua... molta aigua, de fet ja n'estava assabentat, en Pipo es d'aquests indrets i es coneix perfectament totes les pistes, camins i corriols... així que no tinc excusa.


3Km per estirar el grup, per camins enfangats sense gaire complicació més que aquesta... i ja comencem a pujar... cosa que em fa adonar que, com bé sent habitual en mi, en curses no dono la talla!!! Quan es tracta de forçar la màquina i anar a un ritme alt i constant, les bateries s'esgoten més aviat del compte.

2Km de baixada i en aquest terreny, en Pipo veig que se m'envà... i amés veig com els de darrera van demanant pas... serà que soc lent per baixar???... ja tinc fins i tot els meus dubtes.

Ja tenim el plat fort del dia a tocar... 3km de pura ascensió BTTtera+Runera, i com a "guinda"... un tros de rampa final que no n'hi han per fer-la damunt de la bici... i toca pujar caminant, tot rossegant la bici (300mts 75desnivell+... 25%aprox... moll i trencat). Fins i tot caminant ha estat mortal!!! Els bessons de les cames inflats a punt de pujar i quedar enganxats... patir i patir!!! Un cop a dalt, pedalo per "oxigenar" les cames... si et quedes parat ja has begut oli!!!
1r avituallament als 10Km, en Pipo es para a reomplir el bidó i jo que continuo... Ja m'atraparàs que ara toca baixada!!! Si jo em paro s'em refreden les cames i costarà mes posarme a pedalar... Baixem per pista,  camins i corriols... pugem algun repetjó, seguim baixant... Desviament de la curta i nosaltres que continuem per la volta llarga. Queda força desnivell encara... no com el que hem fet, però a aquestes alçades, un ja està força tocat... Fem molt de recorregut els dos sols, no veiem ningú al davant ni ningú al darrera. Tota l'estona, en Pipo va estirant de mí i sembla que duc el ganxo al coll... cada km. em costa més seguir-lo... però jo vaig dient-li "vaig fent, vaig fent"... i continuem amb la cursa.
Passem per molt de corriol tota vora de rieres, pel molí... camins i corriols que faré de ben segur aquest proper estiu.
Darrera pujadeta, on ens trobem dos bikers... en Pipo m'escalfa i els avancem... ja només queden un parell de Km. d'enllaç a meta i dono tota la resta... acabem per davant d'ells... tot un "gustàs"!!!

He tingut una parella BTTtera de luxe, qui m'ha fet la marxa una mica més distreta i que m'ha apretat on ha sabut que podia apretar-me... jo m'he entregat, però he arribat on he pogut. Contens i satisfets de la marxa, no hem pres mal, no hem trencat res i l'hem acabat sencers... Que mes volem???

Senyalització perfecta, control de pas (gomet) de la llarga, avituallaments cada 10km i a l'arribada, beguda i entrepà de buti que ha entrat de conya!!! i bossa d'obsequis força "generosa" (xuches, samarreta, bidó...)

Finalment, 2:22Hr, 31'67Km amb un desnivell+ de 923mts.
BTTLlagostera
Fotos Jordi Marina
Classificació Volta Llarga ... 29 de 94
Ruta Wikiloc


Salut!!!

5 comentaris:

  1. Barrufet meu ( xevi ) per mi si que ha sigut un plaer corre de parella amb tu , bon company de ritme i millor persona i si la cursa fantastica , llastima de caminada amunt amunt amunt amunt............ per el demes increible de corriols i bona currada de neteja, fantastic els palets amb la xarxa i molt ben marcat. Com sempre els del BttLlagostera , fantastics i molt ben parits. Xevi ens veiem a la proxima sortida. Siauuuuuuuu

    ResponElimina
  2. Enhorabona nanos!, està molt bé 29, un dia amb calma ja m'ensenyareu el circuit!

    ResponElimina
  3. Felicitats nois !! per el que explica en Xevi veig que tot se una marxa, com sempre, ha sigut dura de collons, je, je, res "lo dicho" acabar, sense trancar res ni fer mal, collonut, ja ens veurem !!

    ResponElimina
  4. Felicitats, una més al sac, aixo es un no parar ets un puto crack

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots.

    Pipo, en podríem dir que és el que "sobrava" en aquesta marxa... la pujada d'ascensió amb la bici arrossegant. Pel demés a estat xulíssima, i amb un bon mestre de company, del que sempre aprenc.

    Xavi, satisfets de la feina feta. Un dia que vingui voldria repetir-la, sense la pressió de la cursa.

    Nava, com totes aquestes marxes "populars"... dures de collons, si senyor. Finalment, gaudint-la, però patint-la... això fa que es gaudeixi doblement

    Quim, una mes per explicar. Una marxa que t'hagués agradat de fer.

    Ens veiem aviat. Salut!!!

    ResponElimina