divendres, 24 de febrer del 2012

Dijous,... Nocturna???

Be, nocturna de fet cada dia és mes diurna que nocturna, així que es tracta d'allargar la sortida una mica i així podem fer mitja sortida, encara, de nit... negre nit com ahir, o la setmana vinent que no hi haurà lluna i serà de les nits més fosques.

Com ve sent de costum, Dijous a les 17:15, en Quim em passa a recollir a casa i com també ja es costum, ningú mes ens acompanya i no fa falta que anem a Fontajau. El dia, preciós!!! la temperatura, boníssima!!! no fa gens d'aire i es un dia d'aquells que ensumen a primavera... ACOLLONANT!!! després de les freds que hem passat, en una setmana pugem 20 graus de cop. Això no pot ser bo!!!

També va sent costum fer de "sherpa" i conduir la sortida, així que "preparasus"!!! bé... preparat, Quim!!!
Avui hem anat per St.Daniel i hem pujat la pista del Camí de les Dones... amb un marujeo que portem!!! semblem pitjor que les dones,... igual és aquest camí que ens "posa"!!! jejeje.
Hem anat amb màniga curta!!! al febrer a les 6 de la tarda, amb màniga curta!!! Quin collons de temps!!!
Dalt la pujada fem el petit corriol de pujada que enllaça amb la pista que va per sobre mateix i anem a buscar Can Mascort. Seguim per la pista de St.Mateu de Montnegre, baixem fins el Celre i pugem fins la torre d'alta tensió, per anar a fer el corriol de baixada a la pista de Can Moretó. Abans del corriol, en Quim punxa la roda i toca posar càmara. Al quedar-se sense líquid, el poc que hi porta ha quedat sec i no ha pogut tapar la punxa clavada. S'ha fet fosc, no de nit, però si ja es nota la manca de llum... així que per fer el corriol de baixada encenem els llums i a gaudir!!! Com em diu en Quim... ISARD!!! serà per que salto per les pedres tant de dia com de nit... jejeje.
Al camí de can Moretó, aquí ja fa fresca i ja anem amb màniga llarga. Tot seguint la riera i fins la casa dels gossos "Can Moretó" i corriol de pujada, pujada fins la pista de Montnegre-Els Àngels. Fem 1km de pista i corriol de baixada a l'esquerra i sense tocar asfalt fins la Casa de les Figues, pugem a els bancs i corriol de la pista del radar fins St.Daniel. Va sent hora de plegar... així que pinyó petit, plat gros i gas!!! per Pedret, Pont Major i Sarrià.

Finalment, 2:50Hr, 35Km i un desnivell+ de 775mts.

Una sortida de PRIMAVERA... que digui de PRIMERA!!!



Dimecres també vaig sortir, tard, doncs el dia va ser curt pel que tenia que fer, però val mes tard que no sortir!.
Vaig anar a St.Miquel, per exprimir-me una mica, no se si a això s'en diu fer sèries, però per a mi ha estat una sèrie... Sortida a tope!!!
Pujada a St.Miquel, per la pista mes curta de St.Daniel... 35min des de casa. Gens malament.!!!
Sense parar-me a dalt el castell, ja vaig de tornada... corriol trialer, pista per Cala Ferriola, Puig Estela... per fer una mica de desnivell de tornada.
Aquí agafo el corriol per anar a buscar l'altre corriol de la pista del Radar, turonet de pujada i corriol d'apeu per passar per sota de la variant pel "tubo", St.Daniel, Pont Major i Sarrià.

Finalment, 1:10Hr, 20'5Km, i un desnivell+ de 450mts.


Demà dissabte, un indret que tampoc he fet mai... St.Roc de la Barroca.



Salut!!!

1 comentari:

  1. XAVI ESTAS FET UNA MAQUINA DE PEDALAR, DEMA T´ENSENYAREM UNA RUTA NOVA JAJAJAJA

    ResponElimina