dilluns, 4 de juliol del 2011

Un Dissabte d'estiu... exigent!!!

Aquest dissabte he sortit tot sol a fer ruta per Sta.Cristina-St.Feliu-L'Ardenya, per veure on i que puc fer amb 4 horetes de pedalar amb exigència... i el resultat ha estat prou bo: 4Hr, 55Km i 1150desnivell+.
He començat per fer la ruta que vaig fer el passat diumenge 19 de Juny, Solius, fins arribar a veure l'abocador, i avui he girat a la dreta per baixar a la riera del Ridaura... una pista-camí que no l'havia fet mai i que m'ha agradat. A l'arribar a la riera, he seguit per fer un tram de ruta del dia 25 de juny... "Mortadelo" la "V" i direcció al Montclar, St.Baldiri i aquí he girat a la dreta per baixar una pista-camí per tornar a baixar quasi a la "V" i pujar fins a les antenes de Montagut. Aquesta pista l'han netejat de troncs, i ara està pràcticament inciclable, ja que hi han deixat molta sorra per aplanar la pista i les rodes s'hi enfonsen i costa molt de pedalar així en plena pujada... pendents >20%. Fins que no es compacti una mica amb pluges... així estarà i és fins i tot perillós per baixar!!!
De les antenes, he tornat cap St.Baldiri-Puig de l'Avi, per un altre pista que hi ha baixant a la dreta, a la corba de Can Cabanyes de Montagut. He seguit per la pista fins la Creu d'en Barraquer i aquí he agafat el GRvermell cap al Puig de St.Baldiri, Coll de Ceps i el Montclar. Aquest GR no es ciclable d'inici, ja que s'ha de fer uns trams a peu, però desprès es va fent mig-mig fins que trobem camí GRgrog que ja es totalment ciclable i ja es pot tornar a gaudir de les pedalades!!!
Del Montclar he baixat per pista, fins una corba molt pronunciada i la he seguit recte, per fer un corriol molt llarg de baixada (no se si en diuen "la tita negre" d'aquest corriol) que es va fer en la cursa d'Es Pollastre del 2010. Comença amb unes roques grosses i segueix per corriol guapo, tècnic, llarg, ciclable amb un nivell mig alt i per gaudir i fer una mica de braços.. que no tot es fer cames!!!
Acabat a baix del corriol s'arriba a una pista i continuant baixant fins Can Llaurador, per fer un corriol de rigor, a la dreta de la casa d'en Lara, un puja/baixa petitó per acabar ja al Golf de Sta.Cristina i camí de tornada, que ja porto més de 3hores i mitja, pedalant!!!


Ahh!!!, tinc que dir que el divendres vàrem sortir amb la Rosa a pedalar junts per carrilet, de Platja d'Aro a la pujada d'Alou i tornada. Es va comportar com una campiona... i va aguantar molt bé el ritme d'inici, desprès va afluixar una mica, però molt bé per ser la tercera pedalada que fa aquest any.
El diumenge, per la tarda va sortir tota sola, al seu ritme i ja va fer el carrilet fins a Llagostera i tornada. Estava contenta!!! i n'hi ha per estar-ho, doncs aquest esport igual que és exigent, és molt gratificant, i quan assoleixes un repte personal la veritat que et quedes molt i molt satisfet!!!
Molt bé, Rosa, Segueix així!!!


Salut!!!

1 comentari:

  1. Xevi, alla aon vas treus una ruta de cine!!! ets un crak!!!.
    Molt be la Rosa, comentali que tots em començat aixi!!!!, pero aviat a fer una cursa popular!!!...je..ej.
    salut

    ResponElimina