diumenge, 26 de febrer del 2012

St.Miquel diferent... Molt diferent!!!

Avui Diumenge, com que sembla que ja tenim la primavera a tocar, (quan menys ens ho pensem tindrem un altre canvi de temps d'aquests brutals... ja veureu, ja!!!) es tracta d'aprofitar la bona temperatura i sortir a pedalar, tot i que ahir vaig fer una sortida llarga, avui amb en Quim farem una sortida mitja... aprox. 2 horetes.
En principi teníem de fer una sortida en la que ell anés seguint una ruta amb GPS, però com encara està peix amb l'ús de les noves tecnologies, anem a lo segur, que ens podem trobar donant voltes dues hores pel mig del bosc perduts en qualsevol lloc.

Ja que anem per feina... proposo de fer una pujada a St.Miquel, però una mica/força diferent. Atacarem el cim per la vessant de Campdurà i Celrà. Així que a les 9:30 ens posem en direcció a Campdurà, per el corriol tota vora la carretera fins Can Barceló i aquí fem 500mts d'asfalt fins la pista de la Mina Victòria.
Només començar aquesta pista ja puja... però PUJA, PUJA... Oi Quim??? 500mts x 80desnivell, replà i baixem uns metres, per tornar a agafar alçada tot seguint la mateixa pista, 3Km de pista i ja portem 275desnivell. Anem direcció de pujada a St.Miquel i veig una nova pista oberta recentment, anem a provar-la!!! planeja i ens porta a una pista que baixa de St.Miquel a Celrà per Can Peric. agafem i seguim pujant direcció a St.Miquel i tornem a la pista que hem deixat abans, per anar direcció a la Mina Victòria, per la pista de dalt, als Miradors, on fem una aturada per gaudir de la vista que tenim des de aquest indret, i aprofitem per fer-la petar.
D'aquí, seguim aquesta pista baixant fins a Celrà. Una pista que està en unes condicions una mica fotudes, doncs hi ha un tram que està molt trencat i amb molta pendent, i si no es te una tècnica i seguretat suficient, pots llepar i prendre mal fàcilment. Un cop a la benzinera de Celrà, anem a Ca l'Arpa, Can Veray i pugem per la pista de Can Comei. Aquí a en Quim ja l'hi fallen una mica les cames, així que sense pressa, anem pujant que aquesta pista també pica!!! Paciència, mica en mica i anem fent!!!
Un cop a la pista que hem deixat abans per anar a la Mina Victòria, ja només ens queda arribar a dalt de tot de St.Miquel.
Feina i desnivell fet!!! Ara és quan un està feliç i satisfet per haver sortit a pedalar i no quedar-se al llit a fer el ronsu!!!

Sense aturar-nos massa, anem ja de baixada, pel corriol i pista directa a St.Daniel. Avui hi ha molta gent per aquests voltants, així que hem de anar amb compte i intentar de no molestar massa als caminaires, corredors i ciclistes... avui n'està farcit... sembla la Rambla!!!


Finalment, 2:40Hr, 27Km i un desnivell+ de 725mts.



Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada