diumenge, 4 de març del 2012

"Ajo y Agua"

Aquest "finde" a tocat... 'ajoderse y aguantarse' = 0% BTT.

Be, com estava escrit... aquest cap de setmana, desprès de la pèrdua del tan preciat GPS Garmin Edge 800, m'ha tocat endreçar les bicis i fer servir les cames per una altre cosa que no sigui pedalar.
El Divendres, només de adonar-me de la pèrdua, ja vaig proposar-me d'anar a fer un voleyo pel corriol darrer de baixada que és on crec que el meu GPS i jo ens vàrem separar. En Quique em volia acompanyar, tant si com si, però ja l'hi vaig dir que res, que es d'agraïr, però que ja hi aniré amb la dona, que així anem a fer una diada de senderisme i aprofitem per fer una "caça" de GPS.

Dissabte, de bon matí i amb el cel ennuvolat, tapat i amb risc de pluja, ens vestim adequadament per tal misió, prenem el cotxe i ens arribem al corriol de Segueró a Falgars però ja està ploguen. Esperem un quart d'hora a veure si escampa, però sembla ser que la pluja va a més. Decidim tornar a casa... demà serà un altre dia. Tot i així, veiem uns excursionistes que sense témer a la pluja i ben equipats, suposem que ells si que faran la pujada a la Mare de Deu. De fet, es cap de setmana, i d'altres excursionistes de ben segur que hi vindran per aquests corriols. Que hi farem???

Diumenge, a les 9:45 ja torno a ser al mateix lloc, avui tot sol, deixo la moto a El Noguer de Segueró i ja enfilo el corriol, trempant cap amunt!!! He pentinat aquest corriol de pujada (1'6km, 290mts desnivell) i també el pentino de baixada. He mirat tot el corriol, els llocs on se que vaig aturar-me per dificultat,... res, que no el trobo.
Agafo la moto i pujo per carretera fins a la Font de Falgars, on començo a caminar per pista i corriol que el Divendres vàrem baixar de la Mare de Deu del Mont. Pentino tota la pista i el corriol de pujada (3'5km, 400mts desnivell) i també el pentino de baixada. He pres molta atenció en els llocs on hi ha dificultat extrema i he mirat tota vora del corriol... res, que no el trobo.

El dono per perdut. Ara be, em quedo amb la lliçó ben apressa... el pròxim gps l'estaco o el soldo a la bici!!!

Finalment, en puc treure una bona ruta de senderisme, 2:45Hr, 10Km amb un desnivell+ de 700mts.



Salut!!!... i euros per comprar un altre GPS,... jejeje.

4 comentaris:

  1. Llàstima Xevi. Em sap greu que no l'hagis trobat. Doncs res, que tot lo dolent sigui això, coses materials...
    Salut

    ResponElimina
  2. Noi,ja en sap greu, jo vaig perdre el meu Dakota 20. Vaig tenir mes sort que tú, i el vaig trobar....molta sort vaig tenir. Desde aquell día, quan el porto el tinc lligat amb una brida.... abans perdo la bici, que el Gps.
    Salut i pedals.

    ResponElimina
  3. anims company, em sap greu que ens haguéssim de conéixer el fatídic dia del gps, una putada! però com diu el Quique, que tot lo dolent que ens pugui passar sigui per coses materials.
    salut !

    ResponElimina
  4. Companys i amics,

    res que no es pugui arreglar amb calers... això és un mal menor, emprenya, però no deixa de ser un mal menor.

    Quique,
    agraeixo el teu suport emocional... ja ho tinc assumit. També el que em vulguesis acompanyar, de fet ens ho haguéssim passat be fent senderisme.

    Ramon,
    Això si es sort, perdre'l i trobar-lo.
    Faré un invent amb el proper que compri,... brida, cadena,... ja se m'acudirà algun estri per "soldar-lo" a la bici.

    Lato,
    fatídic... pel gps, per la resta va ser perfecte.
    Ep!!! i avui ha estat una ruta de senderisme xulíssima... de ben segur que la repetiré!!!
    Ja pots comptar en que faré escapades per la teva zona... no t'en lliuraràs de mi!!! jejeje.


    Salut!!!

    ResponElimina