diumenge, 2 de setembre del 2012

1a CURSA COPA GIRONINA (Bandolers) a BESCANÓ


S'ha encetat el calendari de curses de la Copa Gironina, i la primera a estat a Bescanó.
El club dels Bandolers han estat els encarregats de preparar-nos un matí per gaudir de debò un traçat de força pista i on no han faltat els corriols de la zona... ràpids, nets, mig tècnics i el que més m'ha sorprès i agradat... totalment ciclables. He de dir que em fotia por de fer aquesta cursa, doncs en les curses i/o marxes que he anat sempre hi ha el corriol o descens pràcticament impossible de fer damunt la bici, però en aquesta ocasió, res de res... he fet tot el circuit de la volta llarga damunt la bici!!! 120% ciclable!!!

Al matí no ho tenia gens clar, desprès d'una setmana sense agafar la bici (vacances merescudes), vaig tornar Dilluns amb mono de bici i vaig fer una pujada a St.Miquel. Em va costar molt de pujar-hi, serà que en una setmana he perdut l'estat de forma??? així que Dimarts quedo amb en Quim i en Xevi Fossas i cap a Els Àngels per corriols, trialers i camins... i apa a tornar patir. No en vaig tindre prou i Dimecres me'n vaig a "trotar" a Rocacorba per el corriol d'apeu... i més cardat que mai!!! Ja em veus fent bondat la resta de setmana. Només ahir Dissabte, que vaig anar amb la Rosa a estirar cames i caminar per St.Miquel.

Així ha estat que a les 8:30 em decideixo a saltar del llit, preparar-me amb mitja hora i temps suficient per arribar a Bescanó, inscriure-m i sense apenes escalfar... Gassss!!!
A les 9:30 es dona la sortida de la volta llarga, amb molta penya 'Pro... es tracta de una cursa competitiva. El dia ens acompanya, fora la tramuntana és perfecte per pedalar. Bona temperatura, un solet que escalfa mínimament, un indret que promet... i les ganes que no falten.
Comencem i només de fer els primers metres ja veig que les cames poden petar... les tinc força carregades, però tot i així, al meu ritme i anar fent que els quilòmetres, més o menys depressa aniran caient un darrera l'altre.
El traçat ha estat espectacular, ràpid, molt ràpid... tot un trencacames pujant i tot un gaudir baixant. Corriols que he vist que s'han obert per aquesta ocasió i d'altres que n'havia fet algun del dret i altres del revés. Portava el gps, però no tenia referència de la distància, així que m'he valgut dels havituallaments per saber més o menys quan portàvem. No m'he parat en cap dels dos que hi havien, portava beure i barreta per si calia. En les pujades avançava algun que altre biker, i en les baixades... hayyyyy les baixades... Com esteu penya!!! Tinc que fer un curset accelerat de baixades!!!
Em faltava poc per fer l'hora de pedaleig, que em passa el primer de la Curta. Coi si han sortit 15min més tard que nosaltres!!! Hi ha gent que deuen estar fets d'una altre pasta, no ho entenc.
Els Km van passant i cada cop veig més clar d'acabar amb condicions. En mig del recorregut he sentit el meu nom... Vinga Xevi, Campió!!! Es en José Antònio que avui està d'espectador i m'ha reconegut... Collons, com m'ha agradat això!!! No sabeu com et posa que et reconeguin i t'animin, et dona aquell punt de més que en moment fa falta.
Arribo a meta, no sense abans avançar a un parell de bikers que sembla ser van més tocats que jo,... satisfet per la feina feta, saludo a companys i coneguts, botifarra i taronjada per recuperar, recullo la samarreta, tot i ser de talla XL, jejeje per a mí una XL, ni de conya!!! la tindré de posar a la assecadora uns quants cops a veure si s'entorna una mica, No???... i cap a caseta.

Finalment 30'75Km, 1100mts desnivell+, amb 2:07Hr... a 33min del primer classificat (Comor???, si, si, l'hi ha sobrat 1 quarta part del temps que jo he trigat!!!)
Classificacions Cursa, Marxa



Salut!!!

5 comentaris:

  1. jo Xevi entrenaria una mica mes, et sobre un dia lliure a la setmana jejeje. Referent a les baixades ja saps que podem fotret un cop de ma, tu cap aqui a l'emporda que no falten baixades. i per cert, a mi , la talla XL em va be, i amb aixo no vull dir re ehhhhhhhh ................ M'agrada veuret de tornada. Fins aviat putu pro 2.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pipo,

      Content d'estar de tornada,... he trobat a faltar les muntanyes!!! COI D'ESPLANADES!!!. n'estava fins els dellonsis!!!

      Se que en els vostres indrets puc aprendre, per això i d'altres cosetes m'agrada de venir amb vosaltres quan puc. Però m'hauré d'esforçar més i a veure si us puc seguir la roda per així anar aprenent!!!

      Ep, si et fa patxoca, et porto la samarreta, jejeje. Et pots fer a la idea del que semblo amb la talla XL... el barrufet ni es es veu!!!

      Salut!!! i fins aviat, per cert.. a veure si veniu a fer la Marxa de Sarrià el 16 de Setembre. Jo hi aniré, com també a la Desfrenada i potser a la trenkacames. Us i apunteu???

      Elimina
  2. Xevi tu estate tranquilo que dentro de poco vamos a repetir el pollastre otra vez, si, somos asi de cabezones, tu tranqui que la próxima te bienes con nosotros, por cierto es superior y te va ha encantar, por cierto, como dice pipo, al igual tendrían que poner un dia más a la semana, para que puedas entrenar UN POCO MÁS !!!! que cabrón !! a la cuidate.

    ResponElimina
  3. Molt bé Xevi, enhorabona! Respecte a l'assistència a curses ja saps que no sóc massa d'anar a curses, però a la desfrenada segur que no hi vaig perquè vaig a la mani de Barna :-)) Visca Catalunya lliure!!

    ResponElimina
  4. Nava,
    Que no sigui el 16set... que hi ha la Cursa del meu poble!!!

    Xavi,
    Hi ha temps de tot!!! jejeje.
    Jo al matí a la desfrenada... i a la tarda a la Mani de Barna.
    Aquest any s'ha de petar BARNA!!! i a per l'estat propi, deixem-nos de mariconades d'una p*ta vegada.

    Salut!!!

    ResponElimina