dimarts, 7 de febrer del 2012

Prospecció + neteja de corriol.

Avui Dimarts, amb l'Edu i en Quique, anem per la zona de Sarrià - La Mota. Les previsions del temps son bones, amb vent, fort vent, però un dia serè i amb bona temperatura, d'hivern, es clar.
La intenció era fer prospecció per preparar la Sortida a La Mare de Deu del Mont, però ja se sap que no sempre es fa el que un te previst, i així ha estat la sortida...

A les 9:45 quedem a Fontajau i ja anem per feina tot pujant per la muntanya del Puig d'en Roca. Fem uns corriols i agafem asfalt... Can Bellvitge, Els Ocells Perduts i Can Fita Gros, on baixem per pista fins Can Joan Gros, corriol de pujada i baixada al rierol de Rimau, on la travessem a peu i seguim per camins i pista fins Can Palou on agafem un corriol a la dreta que puja fins una torre d'alta tensió, seguim per pista i ens endinsem en un camp per trobar una altre pista que hi ha tot darrera. S'ha de vindre un dia i obrir-hi corriol!!!, diem, doncs estalviaríem de fer un bon tros a peu i força embardissat. Seguim per pista i prenem  direcció desconeguda per tots nosaltres, a veure que ens trobem!!! Baixem i baixem força... ay que es tapa!!! ay que es tapa!!! i així ha estat... que s'ha tapat el camí. Reculem una mica i en aquestes veiem un "amago" de corriol, Provem-ho??? Com no!!! el comencem... va be, sembla guapo, però es tapa, es tapa. En Quique va preparat amb el "serrucho" de mà i ens posem a netejar-lo, doncs el GPS marca que a uns 200mts hi ha pista. A mida que el netegem, això fa bona pinta, molt bona pinta.



1Hr de neteja de corriol, i una currada d'en Quique amb el serrucho que no te preu!!!



Sortim a l'altre banda del Torrent de Riudellegues, tenim a tocar Els Refugis de la Mota. Hi anem per camins que desconeixem, tot pujant. Arribem a la pista, i la seguim fins l'asfalt i direcció a La Mota. Com ja va sent una mica tard, anem de tornada i ho fem pel corriol, de baixada al Golf Girona per Can Pere Comes. D'aquí a la Pallonera i seguim baixant fins Can Sopa.
L'edu ens deixa i nosaltres continuem, per pujar fins Can Joan Gros i fer un corriol de baixada, travessem la carretera i fem un camí de pujada a Can Mates. Fem algun corriol més de baixada, pugem a l'escola Montserrat i fem el corriol de baixada tot seguint l'autopista fins Can Camós.
En Quique tornarà per el Puig d'en Roca i jo ja vaig de camí cap a casa, amb un vent de cara, que menys mal que estic a tocar, que si tingués que fer gaires Km... truco que em vinguin a recollir!!!

Finalment, 4Hr, 21Km i un desnivell+ de 950mts.
...i una bona neteja de corriol, que tot i que el tinc una mica lluny de casa, s'ha de fer de tant en tant.

Tinc força clar que atacarem La Mare de Deu del Mont per l'altre prospecció que vaig fer... per Cornellà del Terri i Esponellà... ara em falta d'Esponellà a Maià de Moncal i amunt fins El Mont, que tinc previst fer una prospecció ben aviat, amb l'ajut d'un biker de la zona, en Lato 'PETITDRU'.


Salut!!!

3 comentaris:

  1. Bona sortida a part de fer btt, vam fer una bona feina...per tenir un corriol mes....
    salut i molts pedals..

    ResponElimina
  2. Hola Xevi, avui he pedalat per la zona d'esponelà, maià i carretera del mont, feia força temps que no anava per aquesta zona i així estaré més informat per quan quedem. El vent a malmés alguns trams de corriol, però hi ha moltes opcions, dilluns aniré a mirar un camí que tinc pendent, a veure si quan quedem podem fer una volta xula.
    salut i pedals !

    ResponElimina
  3. Lato,

    avui fins i tot ha fet bon dia, si senyor!!!... fins que s'ha aixecat el vent.
    Bona temperatura al migdia que dins del bosc ha fet fins i tot calor.
    Bona prospecció... ara a esperar la quedada!!!

    Salut!!!

    ResponElimina