divendres, 10 de febrer del 2012

Provant la Cursa de Llorà

Aquest Divendres, veient que feia un matí "acollonant" per l'època que estem, els dies que portem de fred i per les previsions que pels propers dies ens esperen, m'he decidit a acostar-me a Llorà (amb cotxe) i fer el track de la Cursa del proper Diumenge... a veure que ens tenen preparat.

A les 11:00 del matí, molt bona temperatura i un sol espaterrant!!!
Un circuit amb molta pista, camins i també corriols (2 de pujada inciclables, física i tècnicament)
Molta pujada per pistes, dures, molt dures... però molt i molt dures. S'han de fer a un ritme més tranquil per no acabar fos. Recomano això, que es guardin municions i no es gastin totes en les primeres pujades... la ruta no és llarga, però és molt exigent físicament. Per altre banda, tècnicament no ho és gaire d'exigent.

Esperava trobar-me amb bikers tot provant la ruta, però no ha estat fins les 12:30 que he vist en Jordi Casanoves que pedalava per St.Grau i un biker que feia la mateixa ruta i com jo s'ha despistat en un trencant de baixada. He intentat anar rera ell i fins a Sta.Afra el tenia tot davant meu, desprès se m'ha anat i no l'he vist fins arribar a Llorà, a tingut temps de fer el cafè i tot... quin màquina!!!



Finalment, 2:24Hr, 27Km i un desnivell+ de 1075mts.

Ruta (la que he fet)
Ruta (la que he seguit)


Salut!!!

3 comentaris:

  1. Que tal màquina, tens el track? el voldría fer un día per el mostra conta amb els menja.
    Ens veiem el Diumenge a la dutló.
    Salut i pedals.

    ResponElimina
  2. Ramon,

    no tinc el genoll tot el bé que voldria... vaig amb fregues de "fisiocrem"... espero que la Duatló aguanti. Aniré a fer la llarga.

    He posat els dos tracks... la veritat que el que he seguit amb el meu Garmin es perdia una mica i m'he despistat en unes quantes ocasions...
    Quan la vulguis fer amb els menjacamins avisa!!!

    Salut i Fins el 19!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que aguantara aquest genoll.Jo també faig la llarga,ja veuras, es super xulo. Per la poca experiencia que tinc amb les duatlons, el més complicat son les transcicions, pero el "subidon" que tens quan la finalitzes, no es pot explicar amb paraules.
      Salut, pedals i fins diumenge.

      Elimina